18 September 2018
Home > Foodkalender

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Foodkalender

  • Sep.2018
    • Gastvrij Rotterdam

      Van 17 t/m 19 september staat Rotterdam Ahoy opnieuw in het teken van culinaire verrassingen, innovatieve food- en non-foodproducten en oplossingen voor in de horeca. Gastvrij Rotterdam is de horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en biedt aan bijna 13.000 ondernemers en managers uit de branche een gastronomisch platform met een aanbod producten en diensten voor de eigen bedrijfsvoering. Beursbezoekers kunnen genieten van 400 exposanten, workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, Masters of Wine en topgastronomen.
      www.gastvrij-rotterdam.nl

      Lokatie: Ahoy, Rotterdam
      Datum: 17 September 2018 t/m 19 September 2018
    • Foodservice speeddate event Benelux

      Foodservice speeddate event Benelux is een op maat gemaakte “business development oplossing” die innovatieve toeleveranciers in de BeNeLux foodservicemarkt verbindt met senior aankopers van betekenisvolle formules en ketengeorganiseerde bedrijven in de horeca, catering en conveniencemarkt. Alles vindt plaats tijdens een event waar deelnemers in meerdere 1-op-1 meetings met elkaar op een slimme manier worden gelinkt. 

      Lokatie: Eventlocatie TBC - Antwerpen
      Datum: 20 September 2018
    • Vakbeurzen Broodway & Meat Expo

      Van zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober staan vakmanschap, maar ook beleving en fun voor de slagers en bakkers centraal in Kortrijk Xpo.  Meat Expo is de beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector en Broodway is de beurs voor bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders.  U maakt er kennis met de vertrouwde leveranciers en met nieuwe partners, nieuwe producten, nieuwe technieken en trends.  En er wordt verder gekeken dan de grenzen van het ambacht. Meat Expo en Broodway vallen opnieuw samen : ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met de collega’s was nog nooit zo eenvoudig. In totaal worden maar liefst 5 beurshallen ingenomen. Dat betekent 30.000m² inspiratie.  

      www.broodway.be
      www.meatexpo.be
       

      Lokatie: Kortrijk Xpo
      Datum: 30 September 2018 t/m 3 Oktober 2018
  • Okt.2018
    • Vakbeurzen Broodway & Meat Expo

      Van zondag 30 september tot en met woensdag 3 oktober staan vakmanschap, maar ook beleving en fun voor de slagers en bakkers centraal in Kortrijk Xpo.  Meat Expo is de beurs voor de slagerij-, traiteur- en vleessector en Broodway is de beurs voor bakkers, banketbakkers, chocoladebewerkers en ijsbereiders.  U maakt er kennis met de vertrouwde leveranciers en met nieuwe partners, nieuwe producten, nieuwe technieken en trends.  En er wordt verder gekeken dan de grenzen van het ambacht. Meat Expo en Broodway vallen opnieuw samen : ideeën opdoen en ervaringen uitwisselen met de collega’s was nog nooit zo eenvoudig. In totaal worden maar liefst 5 beurshallen ingenomen. Dat betekent 30.000m² inspiratie.  

      www.broodway.be
      www.meatexpo.be
       

      Lokatie: Kortrijk Xpo
      Datum: 30 September 2018 t/m 3 Oktober 2018
    • Vakbeurs Foodspecialiteiten

      De Vakbeurs Foodspecialiteiten is een professionele vakbeurs die zich de afgelopen jaren steeds heeft uitgebreid. De beurs vindt 1 en 2 oktober plaats in hal 1 en 2 van Expo Houten, van 13.00 tot 22.30 uur. Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten zijn zowel grote als kleinere standhouders uit binnen- en buitenland te vinden. De beurs is de ontmoetingsplek voor de gehele foodspecialiteitenbranche. Horecaondernemers, retailers en andere versmanagers weten de beurs te vinden.
      www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl

      Lokatie: Expo Houten
      Datum: 1 Oktober 2018 t/m 2 Oktober 2018
    • FNLI Jaarbijeenkomst

      Op 11 oktober organiseert de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) haar jaarbijeenkomst: het jaarlijkse evenement waar levensmiddelenfabrikanten hun relaties van binnen en buiten de sector ontmoeten.

      Lokatie: RijtuigenLoods Amersfoort
      Datum: 11 Oktober 2018
    • SIAL Paris

      Parijs vormt in oktober de wereldwijde hoofdstad voor voedingsmiddelen, waar de complete branche bijeenkomt voor het delen van actuele en toekomstige oplossingen en om samen de vraagstukken voor de aankomende dertig jaar aan te gaan. Na een succesvolle start in 2016 organiseert SIAL dit jaar wederom speciale beursruimtes voor opkomende sectoren. Dit jaar is er voor het eerst een ‘alternative food’-sector, met daarin biologische en duurzame producten en halffabricaten. Gedurende vijf beursdagen worden er 160 duizend internationale bezoekers verwacht op SIAL Paris.
      www.sialparis.com

      Lokatie: Paris Nord Villepinte
      Datum: 21 Oktober 2018 t/m 25 Oktober 2018
  • Nov.2018
    • EquipHotel 2018

      De aankomende beurseditie van de internationale horecavakbeurs EquipHotel vindt plaats van 11 t/m 15 november 2018 in Parijs. Reeds meer dan 50 jaren ondersteunt de EquipHotel de Franse en internationale horecabranche bij het analyseren van trends, het ontdekken van innovaties en de bevordering van zakelijke ontmoetingen. Dit jaar speelt de vakbeurs in op de laatste uitdagingen van de sector, waarbij indoor en outdoor samensmelten en beleving voorop staat.

      Lokatie: Paris Expo – Porte de Versailles
      Datum: 11 November 2018 t/m 15 November 2018
    • Focusplaza inspiratiedag

      Op de Focusplaza inspiratiedag kunnen deelnemers zich laten inspireren door meer dan 150 gepassioneerde ondernemers, succesvolle entrepreneurs én branchecollega’s. Onder leiding van de dagvoorzitter worden de deelnemers geleid langs mensen die inspireren. Diverse bedrijven laten hun producten en nieuwste innovaties zien én proeven op het inspiratieplein.
      www.focusplaza.nl

      Lokatie: DRU Cultuurfabriek, Ulft
      Datum: 27 November 2018