14 December 2017
Home > Nieuws > Algemeen > Verder op de Horecava

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Verder op de Horecava

HORECAVA 2018 - De foodretail- en foodservicesector is volop in beweging en het gedrag van de consument verandert. Mensen willen op elk moment van de dag, waar zij ook zijn, kunnen eten en drinken. Wat betekent dit voor uw onderneming? Beleef en ontdek het zelf op de Horecava en maak uw zaak toekomstbestendig.

Van Bron tot Bord in Nederland
Gezonde lokale producten van streekleveranciers uit alle provincies. Met kooksessies van gerenommeerde chefs.

Foodmarkt
Een gevarieerd aanbod ambachtelijke versproducten van kleine producenten, waaronder groente en fruit.

Bellavita Expo – Italiaans genieten
Voor het eerst vindt de expo van Italiaanse specialiteiten plaats tijdens de eerste drie dagen van Horecava. In een aparte hal ontdekken Nederlandse horecaondernemers Italiaanse kwalitatieve foodproducten en wijnen waarmee ze hun gasten kunnen verwennen. De nadruk ligt op organische en biodynamische producten, een groeiende trend in Italië en daarbuiten.

Bakery Café
Bakkers, patissiers, chefs en barista’s kunnen veel van elkaar leren. Experts laten zien hoe verschillende disciplines – koffie, thee, patisserie, boulangerie en het koksvak - met elkaar samenwerken en zo meerwaarde creëren. Dit wordt ook wel ‘blurring’ genoemd. Er zijn jamsessies over het ‘fermenteren’ als basis voor nieuwe brood- en patisserievarianten om de bakkers en de chefs te inspireren voor de eigen werkvloer.

Aziatisch paviljoen
Met aandacht voor streetfood en salades én de Chinese, Japanse en Oriëntaalse keuken.

Pop-up Bar Experience
In de gezellige sfeer van ‘De 9 Straatjes’ in Amsterdam zijn pop-up bars, workshops en demonstraties. Speciale aandacht is er voor sappen en non-alcoholische cocktails.
 

Eten en drinken in de pop-uprestaurants

In Bar O, van de winnaars van de Nationale Restaurant Pitch, ervaren bezoekers hoe verrassende combinaties van cocktails en kleine gerechtjes elkaar versterken. De sfeer van de bar is ‘urban jungle; warme, stoere meubels in een groene omgeving.

The Chefsclub is een exclusief sterrenrestaurant dat ook ‘s avonds geopend is onder leiding van de nieuwe garde Nederlandse (sterren) chefs.  Deze chefs zijn dikwijls opgeleid door beroemde Michelinchefs, maar koken nu met hun eigen identiteit.

De Bierfabriek
De succesvolle pop-up De Bierfabriek is een horeca-concept waarin brouwerij, restaurant en café samenkomen. Bezoekers genieten hier van het bekende Franse boerderijkippetje en huisgemaakte bieren.

 

Bron: Out.Of.Home Shops