23 Januari 2018
Home > Nieuws > Catering

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Catering

  • Meer loon voor medewerkers catering

    ALMERE- De circa 11.500 medewerkers in de catering krijgen er op termijn 2,5 procent loon bij. Ook wordt de reiskostenvergoeding opgehoogd. Dit alles is onderdeel van de nieuwe cao waar bonden en werkgeversorganisatie Veneca een principeakkoord over hebben bereikt, meldt FNV Catering.

    17-01-2018 13:45 | Lisa van der Linden
  • Wisselkoersen drukken omzet Sodexo

    PARIJS- De Franse cateraar Sodexo heeft in het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar wat minder omzet behaald dan een jaar eerder. Dat kwam met name door nadelige wisselkoerseffecten. De vergelijkbare verkopen gingen volgens het bedrijf met 1,9 procent omhoog.

    11-01-2018 09:12 | Lisa van der Linden
  • Veneca en De Unie nemen mantelzorg op in de cao

    GORINCHEM- Veneca en De Unie hebben onlangs mantelzorg als protocolbepaling opgenomen in de cao. 

    01-12-2017 10:27 | Lisa van der Linden
  • Appèl stimuleert als eerste plantaardige voeding

    ’S HERTOGENBOSCH- Bedrijfscateraar Appèl is het eerste out-of-home lid van de Green Protein Alliance (GPA). De GPA is een nieuw samenwerkingsverband van partijen die werken aan eiwitrijke voeding uit duurzame, plantaardige bronnen. 

    01-12-2017 10:05 | Lisa van der Linden
  • Werkgevers staken overleg cao-onderhandelingen catering

    ALMERE- De onderhandelingen tussen werkgeversorganisatie Veneca en de vakbonden FNV Catering, CNV Vakmensen en De Unie voor een nieuwe cao catering zijn donderdag verder gegaan. 

    24-11-2017 09:14 | Lisa van der Linden
  • Appèl en Markies Catering komen met eigen frisdrank

    'S-HERTOGENBOSCH - Mingle is de naam van de frisdrank waarmee Appèl en dochteronderneming Markies Catering op de markt zijn gekomen.

    20-09-2017 14:52 | John Bontje
  • Bedrijfscateraar geeft lokale ondernemers kans

    HOOFDDORP – De nieuwe bedrijfscateraar Lokale Helden & Co ontwikkelde een concept dat lokale food-ondernemers aan bedrijven koppelt.

    15-09-2017 14:58 | John Bontje
  • Bourgondisch 's-Hertogenbosch geslaagd

    ’s-HERTOGENBOSCH - De binnenstad van 's-Hertogenbosch stond afgelopen weekend in het teken van het jaarlijkse Bourgondische festijn.

    13-09-2017 10:14 | John Bontje
  • Arla SKYR pop-up store op Hogeschool Saxion

    DEVENTER -  Cateraar Appèl en Arla Foods hebben de handen ineengeslagen om studenten van Hogeschool Saxion Deventer kennis te laten maken met de IJslandse yoghurt SKYR.

    12-09-2017 15:48 | John Bontje
  • Horecava is voelen, horen, zien, ruiken en proeven

    AMSTERDAM – De Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie, is van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari in de RAI.

    12-09-2017 15:31 | John Bontje

Pagina's