18 September 2018
Home > Nieuws > Catering

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Catering

  • Vitam zet zich in voor gezonde levensstijl kinderen

    SCHIJNDEL- Begin dit jaar werd de officiële akte ondertekend van Stichting Vitam Doet Goed. De stichting is opgericht door Vitam om kinderen bewust te maken van het belang van een gezonde en vitale levensstijl. 

    11-09-2018 13:59 | Lisa van der Linden
  • Vitam opent ‘Bakery Café’ in Den Bosch

    SCHIJNDEL- Horeca-cateraar Vitam runt sinds maandag 24 augustus een ‘Bakery Café’ voor de Jheronimus Academy for Data Science (JADS) in de Mariën Campus, in het centrum van Den Bosch.

    05-09-2018 09:33 | Lisa van der Linden
  • Winnaar GfK Formule Rapport: Hutten

    VEGHEL - De samenwerkers van Hutten spannen zich elke dag enthousiast in om in één van de 180 bedrijfsrestaurants van betekenis te zijn voor zowel gast als opdrachtgever. De bovengemiddelde consumentenwaardering in het GfK Formulerapport Out.of.Home in het segment ‘At Work’ onderstreept volgens de Veghelse cateraar dat hun inspanningen breed worden gewaardeerd. “We zijn daarom erg trots op de award in dit segment”, zegt Joost Berkel, conceptontwikkelaar van Hutten.

    27-08-2018 15:46 | Bart Manders
  • Hanzehogeschool verlengd samenwerking Eurest

    AMSTERDAM- De Hanzehogeschool heeft Eurest geselecteerd als cateraar voor al haar locaties in Groningen, Assen en Leeuwarden.

    03-08-2018 10:02 | Lisa van der Linden
  • Sodexo lanceert Origo in Nederland

    CAPELLE AAN DEN IJSSEL- Cateraar Sodexo ziet dat de behoefte naar kennis over de oorsprong van producten groeit. Daarom lanceert de cateraar Origo in Nederland, een service waarbij het gaat om gerechten die worden bereid met ingredienten van lokale oorsprong.

    24-07-2018 12:07 | Lisa van der Linden
  • Markies start op internationale school

    ’S-HERTOGENBOSCH- Markies gaat met ingang van het nieuwe schooljaar de catering verzorgen op de Deutsche Internationale Schule in Den Haag.

    23-07-2018 10:20 | Lisa van der Linden
  • ISS presenteert Colourz-concept

    DE MEERN- ISS heeft een nieuw cateringconcept gepresenteerd. Met Colourz wil de cateraar inspelen op de toenemende vraag naar gezonde voeding en buitenlandse gerechten.

    18-07-2018 09:36 | Lisa van der Linden
  • Vermaat neemt Bos&Bos Catering over

    GRONINGEN- Bos&Bos Catering en haar locaties worden per 1 oktober overgenomen door Vermaat Groep.

    17-07-2018 11:09 | Lisa van der Linden
  • Appèl introduceert Campus divisie

    ROTTERDAM- Vanaf het nieuwe collegejaar start Appèl haar dienstverlening binnen Hogeschool Rotterdam op de locatie Kralingse Zoom. Naast Hogeschool Saxion, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Universiteit Twente en HAS Hogeschool is dit de vijfde locatie binnen het hoger beroepsonderwijs en wetenschappelijk onderwijs voor Appèl. Reden voor de cateraar om een nieuwe divisie te introduceren: Appèl Campus.

    16-07-2018 10:58 | Lisa van der Linden
  • Code geel in kantines van defensie

    UTRECHT-Het jaarverslag van de Inspectie Militaire Gezondheidszorg (IMG) heeft geleid tot een stroom van publicaties waarin de voedselveiligheid bij defensiecateraar Paresto onder de loep wordt genomen.

    10-07-2018 09:50 | Lisa van der Linden

Pagina's