25 April 2017
Home > Nieuws > Catering > Instellingen

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Catering - Instellingen

  • FSIN en FoodserviceXS voorspellen groei in 2017

    BAARN- De totale foodconsumptie is in 2016 met 2,1 procent gestegen tot bijna 55 miljard euro. De out-of-homekanalen groeiden met 2,7 procent nog  harder en zijn goed voor 33,3 procent van de totale foodomzet.

    21-12-2016 15:37 | Marije de Leeuw
  • AH en Albron werken mee aan WFC Experience

    EDE – De realisatie van het World Food Center (WFC) in Ede is dinsdag officieel van start gegaan. De overheid, WFC Development, Wageningen University en bedrijven als Albert Heijn en Albron hebben groen licht gegeven voor de concrete uitwerking.

    30-11-2016 10:39 | Marije de Leeuw
  • Foodsquad lanceert nieuw programma ‘Open Doors’

    VEGHEL- Hoe kan de Agrifood-sector een sterkere bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen? De partners binnen het open innovatienetwerk Foodsquad (Hutten, Sligro Food Group, AgriFood Capital, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Omnivoor en Addam) willen in het programma ‘Foodsquad Opens Doors’ de weg vrijmaken voor ondernemers die antwoord willen geven op deze maatschappelijke uitdaging.

    18-11-2016 12:54 | Marije de Leeuw
  • Overzicht Specials Out.of.Home Shops

    NIEUWVEEN- Out.of.Home Shops brengt in 2017 diverse specials uit. Wilt u uw visie kwijt in een van deze specials? Neem dan contact op met de redactie van Out.of.Home Shops.

    16-11-2016 17:01 | Marije de Leeuw
  • ‘Leverancier, stop met denken in winst’

    WIJCHEN - De strijd tegen voedselverspilling wordt een steeds belangrijker thema in de zorg. De overheid, zorginstellingen, fabrikanten en cateraars raken steeds meer doordrongen van de noodzaak om de ruim 200 miljoen euro aan voedsel dat in de prullenbak verdwijnt, te beperken.

    19-10-2016 10:16 | Marije de Leeuw
  • Nescafé voegt smaak toe met Microgrinds

    AMSTELVEEN – Nestlé introduceert oploskoffie met meer smaak- en geurbeleving. Met Nescafé Microgrinds zorgt ’s werelds grootste levensmiddelenconcern voor betere koffie in bedrijven en instellingen.

    03-10-2016 11:33 | Marije de Leeuw
  • Omzetten supers en foodserviceconcerns veren op

    EDE-De 500 grootste verkopers van eten en drinken in Nederland zijn dit jaar weer groter geworden, blijkt uit de jaarlijkse top 500 Food-ranglijst van de FSIN. Vooral supermarktketens doen het goed, maar nu de economische groei doorzet in Nederland veren de omzetten van horecaconcerns en bedrijfscateraars ook weer op.

    29-09-2016 09:50 | Marije de Leeuw
  • Healthy food cateraar plaatst agf-concept Harry Covèrt vrijstaand en lanceert nieuwe Deli

    Vitam entert gezondheidszorg

    AMSTERDAM - Cateringbedrijf Vitam beleeft in het AMC zijn primeur binnen de gezondheidszorg. Het is het eerste ziekenhuis waar de formule voet aan wal zet.

    23-09-2016 13:58 | Remco van der Meij
  • LUMC geeft patiënt Allerhande maaltijdbox mee

    LEIDEN- Albert Heijn gaat Allerhande maaltijdboxen leveren aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Een selecte groep hartpatiënten krijgt na behandeling voor drie weken lang een box met boodschappen mee naar huis.  

    21-09-2016 09:46 | Marije de Leeuw
  • Samen Zorgen eerste deelnemer Duurzaam en Gezond aan Tafel

    Diverzio en Samen Zorgen trappen af voor gezondere maaltijd

    WIJCHEN - Stichting Samen Zorgen uit de Betuwe heeft zich als eerste deelnemer formeel ingeschreven voor het landelijke programma Duurzaam en Gezond aan Tafel. Daarin gaan zo’n 40 zorgorganisaties samen hun eten verbeteren, minder verspillen en duurzamer werken.

    20-09-2016 12:46 | Remco van der Meij

Pagina's