18 September 2018
Home > Nieuws > Catering > Vitam en Nierstichting gaan voor minder zout

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Healthy food cateraar plaatst agf-concept Harry Covèrt vrijstaand en lanceert nieuwe Deli

Vitam en Nierstichting gaan voor minder zout

SCHIJNDEL- Vitam en de Nierstichting hebben de handen in een geslagen om de strijd tegen overmatig zoutgebruik aan te gaan. 

De twee partijen werken samen omdat blijkt dat 85 procent van de Nederlandse bevolking dagelijks teveel zout eet. Vitam wil met deze samenwerking een grote bewustwording creëren bij de gasten van de Vitam restaurants. “Het is onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl”, aldus VITAM. “Wij houden van lekker koken, want eten moet lekker zijn, maar we vinden ook dat gezonde voeding meer aandacht moet krijgen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je gezond en lekker kunt koken met minder toevoegingen zoals zout. In 2018 gaan we daarom geen onnodige ingrediënten meer toevoegen in onze gerechten.”

Bron: Out.of.Home Shops