25 September 2017
Home > Nieuws > Catering > Cateraar ArenA haalt topkok Blaauw binnen

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Cateraar ArenA haalt topkok Blaauw binnen

AMSTERDAM - Topkok Ron Blaauw van het gelijknamige Amsterdamse tweesterrenrestaurant gaat in opdracht van Amsterdam ArenA-cateraar Label Hospitality in één van de restaurants tijdens wedstrijden en evenementen eten verzorgen.

 De samenwerking met Label Hospitality is nieuw. De cateraar gaat de lunches en diners verzorgen voor de restaurants op de 5e etage van het hoofdgebouw en de skyboxen en skylounges. In één van de restaurants gaat topkok Ron Blaauw rondom wedstrijden en evenementen zorgen voor eten op sterrenniveau. Het restaurant ‘Blaauw on fifth’ biedt plaats aan maximaal 80 personen. Label Hospitality introduceert daarnaast het concept ‘Bobby’s Bar & Grill’, waar 200 bezoekers kunnen aanschuiven. Afgelopen zondag verzorgde Ron Blaauw voor het eerst voor onder meer de directies van Ajax, Amsterdam ArenA en partijen die de catering verzorgen een lunch. De kok – goed voor twee Michelin-sterren en in het dagelijks leven fervent Ajax-liefhebber – gaf met de lunch de aftrap voor het nieuwe culinaire aanbod van de Amsterdam ArenA.

Modernisering
Dit aanbod moet bij de oplevering van het vernieuwde hoofdgebouw komend najaar een ruime keus bieden, van een broodje kroket tot en met een driesterren-diner. De modernisering van het hoofdgebouw van de ArenA is naar verwachting komend najaar afgerond. Onder meer het aantal ruimtes wordt verdubbeld naar in totaal 6000 vierkante meter. Daarnaast wordt fors geïnvesteerd in moderne faciliteiten in het grotendeels vernieuwde en uitgebreide hoofdgebouw.

Contractverlenging

Ook cateraar Maison van den Boer verlengde het contract en blijft op twee etages van het hoofdgebouw de catering verzorgen, waaronder de ruimten van de Ajax Business Associates en in het restaurant aan de oostzijde van het stadion. De cateraar zal in een nieuwe ruimte op de 4e etage een zogeheten ‘Pre-match buffet’ verzorgen voor 400 personen.

Bron: