20 November 2017
Home > Nieuws > Catering > FM at Work brengt receptie en horeca samen

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

De huurders van het bedrijfsverzamelgebouw Wapenrust en hun gasten worden onthaald door hospitalitymedewerkers, die ook de cateringservice verzorgen.

De lunchcounter is ingericht volgens het Pranzo-concept van SAB: veel versbeleving en bereiding op maat. 

De luxe koffiecorner wordt gecombineerd met een grab&go-unit waar de gasten buiten de lunchtijd iets lekkers kunnen kiezen: een muffin, een koek of een croissantje bijvoorbeeld. 

FM at Work brengt receptie en horeca samen

ZWANENBURG - FM at Work en SAB Catering hebben voor het Wapenrust-kantoorgebouw in Apeldoorn een nieuw hospitalitypakket ontwikkeld en geïmplementeerd. De ontvangstbalie is er gecombineerd met een koffiecornern en lunchcounter.

Receptiemedewerkers die ook zorgen voor koffie en lunch. Het nieuwe hospitalityconcept dat FM at Work op maat ontwikkelde in het Apeldoornse kantoorgebouw, brengt hospitality naar een nieuw niveau, aldus FM at Work. Het facilitaire dochterbedrijf van SAB Catering heeft de ontvangstruimte en het restaurant van het bedrijfsverzamelgebouw Wapenrust onder handen genomen.
In de centrale hal is de ontvangstbalie samengebracht met een koffiecorner en lunchcounter. Een grab&go-unit biedt gasten buiten lunchtijd de keuze uit muffins, koeken of croissants. De lunchcounter is ingericht volgens het Pranzo-concept, dat veel versbeleving en bereiding op maat centraal stelt.
Het restaurant heeft van de afdeling styling van SAB catering een grandcafé-achtige sfeer gekregen. SAB is eveneens verantwoordelijk voor alle apparatuur en installatie.

Terugverdienen
De combinatie van verschillende hospitalityfuncties is nieuw, zegt Remco Schapendonk, manager Facilities voor FM at Work en verantwoordelijk voor de restyling, inrichting en exploitatie van het project. Ook commercieel gezien is het contract anders dan gebruikelijk volgens Schapendonk. "Voor de receptie hebben wij een contract met de eigenaar c.q. verhuurder van het gebouw, de exploitatie van de catering gaan we zelf terugverdienen. Daarbij bieden wij ook banquetingservice aan voor de huurders, en facilitaire diensten als schoonmaak en huismeesterdiensten."

Bron: Out.of.Home Shops