22 Augustus 2018
Home > Nieuws > Horeca > Pitch voor pop-up restaurant op Horecava

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

De winnaar krijgt volop de ruimte zich optimaal te presenteren tijdens de Horecava.

Pitch voor pop-up restaurant op Horecava

AMSTERDAM - De Horecava, Lightspeed en Sligro gaan op zoek naar ondernemend horecatalent voor de Nationale RestaurantPITCH.

De wedstrijd biedt kandidaten, die dromen van een eigen restaurant, de kans deze te verwezenlijken. Degene met het winnende restaurantconcept krijgt een volledig ingericht pop-up restaurant tijdens de komende editie van de Horecava, die plaatsvindt van maandag 8 tot en met donderdag 11 januari 2018 in RAI Amsterdam.

De winnaar van de Nationale RestaurantPITCH maakt een kickstart waarvan elke ondernemer droomt, namelijk een volledig ingerichte zaak met een oppervlakte van 800 m2 op de Horecava, die in januari 2018 wordt gehouden. Verder krijgt hij of zij naamsbekendheid in de gehele foodsector. Om van het concept een succes te maken krijgt de winnaar in aanloop naar de beurs onder andere professionele begeleiding van topchef Michiel van der Eerde. Michiel is Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017, bekend van het programma MasterChef en zelf eigenaar van pop-up restaurants BAUT.

Inspiratie
De Horecava, Lightspeed en Sligro slaan de handen ineen om horecaondernemers te inspireren. Zowel de Horecava (dé nationale vakbeurs voor foodprofessionals) als Lightspeed (kassasystemen voor de horeca en retail) en Sligro (partner voor foodprofessionals) ondersteunen vanuit hun eigen vakgebied horecaondernemers bij alle aspecten in hun dagelijkse bedrijfsvoering om hun ambities te verwezenlijken.

De wedstrijd verloopt in twee fases. Een jury, bestaande uit experts Michiel van der Eerde, ondernemer Saskia Post (PostverkadeGroep BV) en financieel specialist Maikel Lindewegen (402), buigt zich over de inzendingen. Acht de jury in de voorronde het concept sterk genoeg dan gaat dit idee door naar de tweede fase. In deze fase presenteren 15 genomineerde kandidaten in ZiN Inspiratielab van Sligro hun plan aan de jury. Daar wordt de finalist uitgekozen en op 4 september bekendgemaakt. .

Inschrijven
Inschrijven kan tot 21 juni.Wie zijn of haar droom wil realiseren en een eigen pop-up restaurant uit de grond wil stampen, kan zich inschrijven via Nationale RestaurantPITCH.

Bron: Out.of.Home Shops