IMG-20251111-WA0001.jpg Eigenaren Michel de Kivit en Sander Wever met Albert Kooy.

Dutch Cuisine-erkenning voor restaurant Aest

TERSCHELLING – Chefs Michel de Kivit en Sander Wever van restaurant en boutiquehotel Aest op Terschelling hebben uit handen van Dutch Cuisine-voorzitter Albert Kooy het muurschild van de organisatie ontvangen.

Redactie |

De erkenning krijgen de beide chefs voor de manier waarop zij koken. Zij doen dat met veel lokale producten die het eiland te bieden heeft, aangevuld met producten uit de rest van Nederland. De menu’s die worden geserveerd hebben hun wortels stevig verankerd in de noordelijke keuken. “Wat jullie doen, is precies waar Dutch Cuisine voor staat”, zei Kooy bij de uitreiking van het muurschild.

De chefs blijven door nauwe samenwerking met lokale vissers, boeren en tuinders, dicht bij de oorsprong van elk ingrediënt. “Zo ontstaat een keuken die Terschelling laat proeven: vertrouwd, puur en verrassend”, staat op de LinkedIn-pagina van Dutch Cuisine te lezen.

Wil je meer weten over Dutch Cuisine en voorzitter Albert Kooy. Lees het interview met hem op de website.

Bron: Out.of.Home Shops