Remia organiseert wedstrijd voor sausreceptuur

De in 2014 geïntroduceerde lijn van burger & grill sauzen van Remia (met smokey bbq sauce, smokey hot cocktail sauce, American garlic sauce en burger relish) is dit jaar uitgebreid met de creamy bacon style, smokey bbq honey en smokey bbq beer sauce. Voor een introductie volgend jaar gaat de sausfabrikant middels een wedstrijd op zoek naar een nieuwe smaakmaker. De saus moet vernieuwend zijn ten opzichte van de andere sauzen in de lijn; geschikt zijn voor droge kruidenierswaren; vegetarisch zijn, en de kostprijs moet in lijn zijn met de andere burger & grill sauzen.

Prijzen
Deelnemers maken kans op geldbedragen van €1.500, €750 en €375. De winnaar van de hoofdprijs gaat bovendien met productontwikkelaars van Remia in gesprek om te kijken of de saus daadwerkelijk in productie genomen kan worden voor introductie in 2023. Bij lancering ontvangt de winnaar een vast bedrag per verkochte tube.

Deelnemers kunnen zich inschrijven tot en met 31 juli. Op 19 september vindt de finale plaats tijdens Gastvrij Rotterdam.