Horeca

Deelnemers en vakjury voor battle om ‘allerbeste restaurantbeleving’ bekend

AMSTERDAM – De strijd om Hollands Best Delivery Chef 2021 mag losbarsten. De deelnemers en vakjury zijn vandaag bekend gemaakt voor het event dat op 1 februari tijdens de Horecava Limited zal plaatsvinden.

Amber Verhaar |

De geselecteerde restaurants voor de ‘battle’ zijn Ron’s Gastrobar by Ron Blaauw, The Lemon Tree, Phood Kitchen, Eetcafé San Blad en Padres Place. “Vijf totaal verschillende restaurants uit alle windstreken van het land. Ieder met een uniek afhaalgerecht in combinatie met een doeltreffend bezorgsysteem”, vertelt Bart Mentink van LA Streetfood, het bedrijf dat samen met de Horeca het event organiseert.

Parcours
De deelnemers hebben de opdracht om in 30 minuten vijf porties te bereiden: voor elk jurylid één. Vervolgens sprinten zij naar al klaarstaande scooters, waarmee bezorgers een vast parcours in de lege Rai moeten afleggen. Daarna worden de gerechten aan de jury geserveerd.

De jury die het uiteindelijk oordeel mag vellen zal bestaan uit Pierre Wind, Marjon Prummel, Renco Schipper, Djurry Aandewiel en Khalid Oubaha. Vanaf 1 februari om 12.05 is te zien wie zij als beste beoordelen via www.horecava.nl/programma.

Bron: Out.of.Home Shops

horecava-limited.png