Horeca

Domino’s verwerkt meer lunchorders

GORINCHEM - Domino’s opent komende maanden dertig winkels die allemaal zijn geopend voor het consumeren van een pizza tussen de middag. De pizzaketen ziet namelijk het aantal lunchbestellingen explosief stijgen.

Lisa van der Linden |

In de afgelopen vijf jaar realiseerde de keten een groei van 300 procent in het aantal lunchorders. Het merendeel daarvan is afhaal. “Het ’s avonds laten bezorgen van eten is een commodity en razend populair. Ik ben ervan overtuigd dat het bezorgen van de lunch net zo vanzelfsprekend gaat worden”, zegt Misja Vroom, ceo bij Domino’s Benelux. Vanwege de stijgende populariteit van buiten de deur eten heeft Domino’s geïnvesteerd in de uitstraling van haar winkels. Een groot deel van de bestaande vestigingen is inmiddels verbouwd, waarbij ook een zitgedeelte is gecreëerd. “Met name millennials kiezen voor meer gebak en lunchen vaak buitenshuis. Met ruimere openingstijden spelen we daar al op in. Al onze nieuwe winkels zijn zeven dagen per week geopend voor de lunch. In de komende maanden komen daar nog eens dertig nieuwe winkels bij”, aldus Vroom.

Bron: Out.of.Home Shops

_mg_3417-min.jpg