Fabrikanten

Go-Tan verrast met Sriracha Hot Chilli Sauce

(HORECAVA) AMSTERDAM - De trend van steeds pittiger eten blijft maar groeien. Hot sauces en met name de hard groeiende Sriracha Hot Chilli Sauce zijn de bekendste manieren om allerlei gerechten meer beleving te geven.

Redactie |

Tijdens de Horecava vertaalt Go-Tan het succes van zijn Sriracha naar een aantal ijzersterke concepten: bijvoorbeeld een frietje met Go-Tan Sriracha Hot Chilli Sauce en mayonaise. Juist de presentatie van deze twee sauzen naast elkaar geeft beleving en stelt de klant in staat zelf te bepalen hoe pittig hij wil eten. Maar het is bijvoorbeeld ook een perfecte basis voor een broodje pittige kip, voor mini-loempia’s of voor een broodje hamburger, zo stelt het familiebedrijf.

Daarnaast is er op de Horecava ook aandacht voor Go-Tans Original Chilli Sauce en de twee barbecuesauzen Sweet Chilli en Korean. Vanzelfsprekend zullen ook de woksauzen niet ontbreken. Deze zijn niet alleen geschikt voor wokken, maar ook prima te gebruiken als smaakmakers in bijvoorbeeld saladedressings.

Go-Tan
Familiebedrijf Go-Tan is naar eigen zeggen geen ‘foodbrand’, maar een foodloving Asian family. Eigenaar Han Go: “We zijn altijd vanuit het hart blijven werken en hebben onze eigen weg gekozen. Het bedrijf is een uit de hand gelopen passie. Eten is liefde. Daarom zijn we compromisloos en ligt de norm voor smaak en kwaliteit hoger. We maken en delen alleen dat wat we zelf ook echt lekker vinden.”

U vindt ons in hal 8 standnummer 410. Kijk ook op: www.go-tanprofessional.nl

Bron: Out.of.Home Shops

gotan.jpg