Franchisenemers Berre en Munur

Horeca

SLA opent in Leiden

LEIDEN – Sla heeft in Leiden haar veertiende winkel geopend. De opening is onderdeel van een ambitieus groeiplan dat moet leiden tot 5 à 6 nieuwe vestigingen per jaar. Sla biedt gasten verse salades waarvan de ingrediënten worden geleverd door een groep kleinschalige partners en boeren.

Redactie |

De keten is in 2013 opgericht door Nina Pierson en Job de Graaf. Met Sla willen ze bijdragen aan het versnellen van de transitie naar plantaardig eten. Dit jaar willen ze het concept nationaal op de kaart zetten. Binnen twee jaar moet de stap naar het buitenland gemaakt worden.

“Vanuit SLA willen wij bijdragen aan het versnellen van de onvermijdelijke transitie naar plant-focused eten, want alleen zo kunnen wij samen van gezond maar ook vooral goed eten de nieuwe norm maken", zegt mede-oprichter Nina Pierson. "Dit alles vormt de leidraad voor ons handelen. We streven ernaar onze klanten, teamleden en partners in staat te stellen een positieve kracht te zijn in het voedselsysteem van vandaag en morgen. Daarom hebben wij een transparant leveranciersnetwerk, koken we vanaf nul in eigen centrale keuken en bouwen we aan een gemeenschap van mensen die geloven in de kracht van écht voedsel."

Bron: Out.of.Home Shops