16 December 2017
Home > Nieuws > Horeca > Satebar door als franchiseformule

Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd.

Satebar door als franchiseformule

DEN HAAG - Restaurantketen Satebar is begonnen met het franchisen van haar Indonesische foodformule.

Op deze manier biedt Satebar (potentiële) franchisenemers de kans hun eigen vestigingen te openen en exploiteren, zodat de keten landelijk verder kan uitbreiden.

Laagdrempelig
In 2005 opende oprichter Wai Man Lo de eerste vestiging van Satebar in Rotterdam, waarmee hij op een vernieuwende en laagdrempelige wijze authentieke Indonesische gerechten aan de man bracht. Ondertussen is Satebar uitgegroeid tot een keten met zes vestigingen in Nederland.

Glansrijk
Met de toetreding van Dick Nijland – die ruime werkervaring bij onder meer Ahold opdeed – tot de organisatie heeft Satebar een expert op het gebied van franchise en vastgoed binnengehaald. Nijland ziet een glansrijke toekomst voor Satebar tegemoet. ‘‘Satebar heeft een zeer onderscheidende formule en met de huidige zes vestigingen is er reeds een uitstekend trackrecord met een geweldige fanbase opgebouwd. We ontvangen momenteel al veel aanvragen van klanten om Satebar te kunnen franchisen; dat maakt de beslissing om tot franchiseformule over te gaan een stuk gemakkelijker. Bij deze overgang laten wij ons overigens begeleiden door Customerfactory Franchiseadviseurs’’.

Niet alleen sate
Anders dan de naam wellicht doet vermoeden wordt er bij Satebar niet alleen saté geserveerd, maar kan de klant van verschillende exotische vlees- en kipgerechten genieten die de Indonesische keuken rijk is. Deze worden snel, met een glimlach en samen met de beroemde Indonesische rames geserveerd.

Ook meenemen
Gasten kunnen hun maaltijd overigens ter plaatse nuttigen, maar ‘take away’ behoort ook tot de mogelijkheden.

Bron: Out of Home Shops