Voedselproducenten en -verwerkers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel: het moet lekkerder, gezonder, verser maar ook steeds langer houdbaar zijn. Tegelijkertijd groeit de behoefte naar continue beschikbaarheid en meer gemak, wat vraagt om snellere, efficiëntere, duurzamere processen met minimale verspilling. Techniek en continue innovatie spelen hierbij een cruciale rol. Het vraagt om innovatieve en steeds slimmere machines en apparaten maar ook om kwaliteitsborging, voedselveiligheid, hygiëne en procesoptimalisatie.
In twee dagen ontmoet je efficiënt en effectief 120 specialisten op de beursvloer met op food en beverage gerichte oplossingen voor jouw voedselproductie- of verwerkingslocatie. Bovendien kun je oplossingen, machines en apparaten live ervaren op de demopleinen en hoor je de laatste ontwikkelingen in het congresprogramma van experts uit de praktijk.
Aanvang: 10:00
Einde: 17:00
Locatie: Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK Den Bosch