Kwalitaria Emiclaer - Rikkert van Middelaar.png

Bedrijfsleider neemt Kwalitaria over

AMERSFOORT – Rikkert van Middelaar heeft de Kwalitaria Délifrance Emiclaer in het gelijknamige winkelcentrum in Amersfoort overgenomen. De nieuwe ondernemer was daar vrijwel vanaf de opening werkzaam als bedrijfsleider. Hiermee maakt hij zijn droom over het runnen van zijn eigen cafetaria en lunchroom waar.

Redactie |

“Ik heb enorm veel zin om mijn passie waar te maken. Het is een uitdaging als alleenstaande vader met een dochtertje van vier, maar ik heb er alle vertrouwen in. Het is een droom die uitkomt”, zegt Van Middelaar, die de vestiging over kon nemen omdat de eigenaren zich meer wilden richten op hun andere Kwalitaria-vestigingen.

Ervaring
De kersverse ondernemer heeft veel ervaring in de horeca. Hij rondde de koksopleiding af en heeft gewerkt in de catering en bij een cafetaria. “Ik ben altijd al veel met horeca en eten bezig geweest”, licht hij zijn bijnaam, Kokkie Patat, toe. Hij komt ook uit een ondernemersfamilie. Zijn vader heeft altijd een eigen slagerij gehad en zijn broer heeft er nu een. “Zo is de droom voor een eigen zaak ontstaan”, vertelt hij. ”En dan het liefst een lunchroom, of in ieder geval iets met horeca en eten. Met de overname van Kwalitaria Emiclaer komt nu alles samen. Het Délifrance assortiment, dat bestaat uit vers belegde broodjes en provencettes, is echt gericht op het lunchmoment. Het Kwalitaria-assortiment, dat we ook thuisbezorgen, is een mooie aanvulling. We hebben friet en snacks, maar ook burgers, complete menu’s, friet specials en verschillende vegetarische opties.”

Plannen voor de toekomst zijn er ook. “We willen het terras aanpakken met windschermen en wellicht is catering voor bedrijven in de buurt iets voor ons. Maar voorlopig gaan we eerst maar eens op dezelfde voet verder. Het is hartstikke leuk om bij Kwalitaria te werken en zie waar het je kan brengen, daar ben ik zelf een mooi voorbeeld van”, aldus de trotse, kersverse ondernemer.

Bron: Out.of.Home Shops