ProFri - Keurmerk voor Paul Honings van Snackbar Friecoenda in Brunssum.jpg

Horeca

Brunssum is een bekroonde snackbar rijker

BRUNSSUM – Snackbar Friecoenda van ondernemer Paul Honings in het Zuid-Limburgse Brunssum is bekroond met het Goed Gefrituurd Keurmerk van brancheorganisatie ProFri. Afgelopen week ontving hij het certificaat en het bijbehorende gevelschildje. Honings nam de zaak vorig najaar over.

Redactie |

Honings had hiervoor een snackbar in Sittard. Daar vroeg hij drie jaar geleden ook het keurmerk aan, maar de corona-pandemie gooide roet in het eten en het proces kwam stil te liggen. Gelijk na de overname van Friecoenda vroeg de ondernemer voor deze zaak het keurmerk aan. Met goed gevolg doorliep de snackbar het keuringsproces dat bestaat uit een zelfscan, audits en bezoeken door mysteryguests.

Honings is nog niet klaar met het halen van erkenning. Hij heeft nu voor een aantal zelfgemaakte specialiteiten het keurmerk Met Goud Bekroond aangevraagd. Zijn ambachtelijke gehaktbal, de Taco- en Mythos-schotel en de zelfgemaakte sauzen kunnen dus binnenkort ook bekroond worden.

Bron: Out.of.Home Shops