06-kopie.jpg

Ondernemers

Bunk presenteert nieuw horecaconcept

UTRECHT - Dit voorjaar lanceert Bunk in haar restaurants in Amsterdam en Utrecht een gloednieuw horecaconcept. De focus van de nieuwe menukaart vooral ligt op traditionele Nederlandse bereidingen op een bijzondere manier gepresenteerd. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruikgemaakt van verse, lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Redactie |

Gasten maken bij de nieuwe menukaart hun keuze op basis van ingrediënten. “Op die manier kan iedereen een persoonlijk gerecht samenstellen dat vervolgens met liefde wordt bereid en gepresenteerd", vertelt Bunk. De basis van de Nederlandse bereidingen kan gecombineerd worden met allerlei specialiteiten. Denk bijvoorbeeld aan marine lasagne, polenta frieten, gnocchi met groenten of een oer-Hollandse stamppot met een twist.

Een groot deel van producten wordt geleverd door lokale leveranciers uit beide steden. Omdat er veel met seizoensgebonden ingrediënten wordt gewerkt, wisselt de menukaart regelmatig. Ook de drankkaart is uitgebreid en gasten worden geadviseerd welke drank het beste bij het gerecht past voor een optimale pairing.

Over Bunk
Bunk slaat de brug tussen hotels, hostels en restaurants. In 2019 opende de eerste Bunk in de Westerkerk aan de Catharijnekade in Utrecht en in 2020 de locatie in Amsterdam-Noord in de historische Sint-Ritakerk aan het Hagedoornplein.

Bron: Out.of.Home Shops