-
Tip Top Catering lanceert nieuw concept
GROENEKAN – Tip Top Catering brengt met FOOD85 een nieuw concept op de wereld. Het tweedelige concept bestaat uit een webshop en een flexibele cateringoplossing voor op kantoor. Michel...
Lees meer23-3-2021 om 12:56 | Door Juan Kort -
Opnieuw forse krimp horeca
DEN HAAG – In het vierde kwartaal van 2020 is de omzet van de horeca met zo’n 44 procent gekrompen ten opzichte van het kwartaal ervoor. Dit komt hoofdzakelijk door het aanscherpen van...
Lees meer1-3-2021 om 09:11 | Door Jan de Wit -
KHN spant ook kort geding aan om uitbetalen TVL
DEN HAAG – KHN daagt de Staat opnieuw voor de rechter, dit keer om uitbetaling van de TVL af te dwingen. De verwachting was dat deze regeling in februari uitbetaald zou worden, maar de...
Lees meer26-2-2021 om 09:35 | Door Jan de Wit -
Marloes van der Have nieuwe CSR manager Sodexo
ROTTERDAM – Sodexo heeft Marloes van der Have aangesteld als corporate social responsibility manager. In deze rol zal ze invulling geeft aan Better Tomorrow, Sodexo’s wereldwijde programma...
Lees meer23-2-2021 om 14:14 | Door Cas Smit -
KHN sleept de Staat voor de rechter
DEN HAAG – Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is ontstemd over de uitspraken van minister De Jonge over het testplan. Nu perspectief voor de horeca opnieuw uitblijft, heeft KHN besloten...
Lees meer22-2-2021 om 16:52 | Door Jan de Wit -
Vermaat locaties open voor Too Good To Go pick-up
AMSTERDAM - Too Good To Go stelt vanaf vandaag de app open voor producenten met (horeca)overschotten die bij verschillende locaties van cateraar Vermaat kunnen worden opgehaald. Op deze...
Lees meer18-2-2021 om 10:36 | Door Cas Smit -
Lastig, maar hoopvol 2021 voor de horeca
NIEUWVEEN - Na een jaar waarin nagenoeg alles is veranderd, proberen we toch voorzichtig vooruit te kijken naar wat 2021 ons gaat brengen. Fooddesigner en trendwatcher Marielle Bordewijk,...
Lees meer12-2-2021 om 10:12 | Door Cas Smit -
Nieuwe partner en veel innovatieve concepten voor Appèl Holding
DEN BOSCH - Veerkracht, innovatie en enthousiasme lijken de kernwoorden bij Appèl Holding. Het moederbedrijf van Appèl, SAB, Zo-vital en Markies Catering heeft zijn hoofd zo goed als het...
Lees meer9-2-2021 om 08:47 | Door Amber Verhaar -
Foodmaker en Appèl werken samen
ROTTERDAM – Foodmaker gaat samenwerken met cateraar Appèl. Samen willen ze binnen twee jaar 30 nieuwe Foodmaker restaurants openen. In maart zal de eerste geopend worden in het Erasmus...
Lees meer5-2-2021 om 13:35 | Door Jan de Wit -
Aankoopplek foodsector met miljarden verschoven
BENNEKOM – 2020 heeft tot enorme omzetverschuivingen geleid binnen de kanalen van voedings- en genotmiddelen, dat heeft het FoodService Instituut Nederland (FSIN) berekend. In totaal werd...
Lees meer1-2-2021 om 17:07 | Door Jan de Wit -
Gastvrij Rotterdam verwelkomt nieuwe partners
ROTTERDAM - Makro en Oud Reuchlin & Boelen hebben zich als founding partner aan horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam verbonden. Zowel Makro als Oud Reuchlin & Boelen zijn al vanaf de eerste...
Lees meer29-1-2021 om 10:32 | Door Cas Smit -
Vanaf zaterdag 23 januari avondklok, begint om 21:00
DEN HAAG – Na het Tweede Kamer debat van gisteren is besloten om toch in te stemmen met het voornemen van het kabinet om een avondklok in te voeren. Vanaf zaterdag gaat er een avondklok...
Lees meer22-1-2021 om 11:36 | Door Jan de Wit -
Bakker Bart en Meinders Catering slaan handen ineen
UTRECHT - Bakker Bart start in samenwerking met Meinders Catering een bezorgvestiging in Badhoevedorp. De vestiging is volledig gericht op productie en bezorging van online bestellingen via...
Lees meer21-1-2021 om 13:02 | Door Cas Smit -
Nationale Week Zonder Vlees presenteert 61 partners
AMSTERDAM – De Nationale Week Zonder Vlees campagne wordt dit jaar ook weer breed gesteund binnen de levensmiddelensector, getuige de vele bedrijven en acht grote supermarkten die meedoen....
Lees meer19-1-2021 om 11:56 | Door Jan de Wit -
De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2021’ zijn bekend
AMERSFOORT – De genomineerden voor de consumentenprijs ‘Foodservice Award 2021’ zijn bekend gemaakt. Dit jaar maken 26 foodservice bedrijven kans op een (categorie)prijs. De verkiezing...
Lees meer18-1-2021 om 16:33 | Door Jan de Wit
- 23/03 De Graaf Bakeries brengt verse mars-cookies in het schap
- 16/04 ‘We staan schouder aan schouder tijdens de coronacrisis’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie AB InBev: 'We brengen een ander geluid in de Nederlandse pilsmarkt’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Peeters Produkten: 'Duo Penotti is voortrekker creatieve innovaties'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie MONIN: 'De fruitpuree is vol van smaak en makkelijk in gebruik’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Remia: 'C’est Ça-sauzen zijn 100% plantaardig en vrij van allergenen’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Mondelēz: 'Met de sideoffers spelen we in op klantbehoeften’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Pure Ingredients: Het product past binnen een gebalanceerd dieet'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Coca-Cola European Partners: 'een creatieve cocktail met Royal Bliss'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Bunzl: 'Nieuwe vensterzakken van monomateriaal; een unicum’