-
Hutten nieuwe partner Johan Cruijff ArenA
AMSTERDAM – De Johan Cruijf ArenA, heeft voor Hutten gekozen als partner voor alle vip- en eventcatering. Er worden verschillende nieuwe concepten geïntroduceerd en de partners bouwen...
Lees meer25-5-2022 om 10:21 | Door Renée Salome -
SVO: Roeland Buijsse nieuwe voorzitter CvB
HOUTEN – De Raad van Toezicht van SVO vakopleiding food heeft Roeland Buijsse benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Buijsse volgt Karel de Leest op, die zijn werkzaamheden...
Lees meer18-5-2022 om 14:59 | Door Renée Salome -
Frituurbranche zet professionaliseringsstappen, en dat al tien jaar
VELDHOVEN - Torenhoge energierekeningen, het negatieve imago dat er rondom frituren hangt, de schaarste van zonnebloemolie door de oorlog in Oekraïne en nu weer de kwestie over separatorvlees....
Lees meer18-5-2022 om 12:55 | Door Renée Salome -
The Farm Kitchen neemt De Kookfabriek over
NIEUWVEEN – Alle vestigingen van De Kookfabriek komen in handen van The Farm Kitchen. De locaties van De Kookfabriek, gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen,...
Lees meer21-4-2022 om 10:37 | Door Janneke Vermeulen -
Verbod plastic wegwerpverpakkingen in 2024
DEN HAAG – Plastic wegwerpbekers en - maaltijdverpakkingen zijn in 2024 niet meer toegestaan in horecagelegenheden, op festivals en op kantoor. Bij consumptie ter plaatse moet het gebruik...
Lees meer30-3-2022 om 11:50 | Door Renée Salome -
Eurest tekent Gedragscode duurzaamheid Avans Hogeschool
DEN BOSCH - Eurest is de eerste partij die de nieuwe Gedragscode duurzaamheid van de Avans Hogeschool heeft ondertekend. Dit houdt in dat alle leveranciers zich moeten houden aan de nieuwe...
Lees meer23-3-2022 om 11:44 | Door Lisa van der Linden -
Sodexo lanceert 24/7 selfserviceconcept Modern Market
ROTTERDAM – Sodexo heeft in het pand van Welzorg in Raamdonksveer een 24/7 selfserviceconcept neergezet. Daarmee speelt de cateraar in op de wisselende samenstellingen van thuis en op kantoor...
Lees meer22-3-2022 om 09:53 | Door Lisa van der Linden -
Vitam zet beleving en ontmoeting centraal in bedrijfscatering
DEN BOSCH - Het thuiswerkadvies werd op 15 februari aangepast naar ‘werk maximaal de helft van de werktijd op kantoor’. Voor de bedrijfscatering betekent dit snel schakelen om meer personeel...
Lees meer11-3-2022 om 10:15 | Door Ruby van Hooijdonk -
Deloitte-medewerkers kunnen true price voor koffie betalen
AMSTERDAM - Cateraar Hutten heeft in samenwerking met Deloitte en Impact Institute de hele keten van koffie en melk in kaart gebracht, op zoek naar duurzame oplossingen. In het Deloittekantoor...
Lees meer11-3-2022 om 09:10 | Door Ruby van Hooijdonk -
‘Deelname aan het Plastic Pact is vrijwillig, maar niet vrijblijvend’
DEN HAAG - Is jouw bedrijf ook al lid van de club? FrieslandCampina, Unilever, Nestlé, Coca-Cola, Heineken, Hema, Pathé, Starbucks, Jumbo, Albert Heijn maar ook ABN Amro, TNO en het ministerie...
Lees meer9-3-2022 om 09:09 | Door Renée Salome -
Han Kramer commercieel directeur Sodexo
ROTTERDAM – Vanaf 1 maart gaat Han Kramer aan de slag als commercieel directeur bij Sodexo Nederland. Hier gaat hij zich focussen op verdere groei van het bedrijf in Nederland, met name...
Lees meer1-3-2022 om 16:48 | Door Ruby van Hooijdonk -
Sodexo: helft minder voedselverspilling in 2025
ROTTERDAM – Sodexo Nederland heeft de ambitie uitgesproken in 2025 voedselverspilling met 50 procent te verminderen. Dat deed de cateraar in haar Better Tomorrow Update 2022, waarin verslag...
Lees meer10-2-2022 om 12:05 | Door Renée Salome -
CBS: ruim kwart meer eventcateringbedrijven sinds corona
DEN HAAG – Het aantal bedrijven in de eventcatering is met ruim een kwart gestegen sinds januari 2020. Dat laat het CBS weten. Het totale aantal eventcateraars komt hiermee uit op 16,7...
Lees meer9-2-2022 om 14:45 | Door Renée Salome -
Rob Peters nieuwe managing director Vermaat
IJSSELSTEIN – Vermaat breidt het team uit met de aanstelling van Rob Peters als managing director Nederland. Met deze aanstelling krijgt het bedrijf meer ruimte om te investeren in Europese...
Lees meer26-1-2022 om 10:43 | Door Ruby van Hooijdonk -
FNLI pleit voor definitieve introductiedatum Nutri-Score
DEN HAAG – Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) verkoos in 2019 de Nutri-Score als best beschikbare voedselkeuzelogo. Hoewel deze in eerste instantie medio 2021 werd...
Lees meer13-1-2022 om 13:54 | Door Ruby van Hooijdonk
- 13/07 ‘Stoppen met plastic flesjes is een logische stap’
- 23/03 De Graaf Bakeries brengt verse mars-cookies in het schap
- 16/04 ‘We staan schouder aan schouder tijdens de coronacrisis’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie AB InBev: 'We brengen een ander geluid in de Nederlandse pilsmarkt’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Peeters Produkten: 'Duo Penotti is voortrekker creatieve innovaties'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie MONIN: 'De fruitpuree is vol van smaak en makkelijk in gebruik’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Remia: 'C’est Ça-sauzen zijn 100% plantaardig en vrij van allergenen’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Mondelēz: 'Met de sideoffers spelen we in op klantbehoeften’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Pure Ingredients: Het product past binnen een gebalanceerd dieet'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Coca-Cola European Partners: 'een creatieve cocktail met Royal Bliss'