-
SVO: Roeland Buijsse nieuwe voorzitter CvB
HOUTEN – De Raad van Toezicht van SVO vakopleiding food heeft Roeland Buijsse benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Buijsse volgt Karel de Leest op, die zijn werkzaamheden...
Lees meer18-5-2022 om 14:59 | Door Renée Salome -
Frituurbranche zet professionaliseringsstappen, en dat al tien jaar
VELDHOVEN - Torenhoge energierekeningen, het negatieve imago dat er rondom frituren hangt, de schaarste van zonnebloemolie door de oorlog in Oekraïne en nu weer de kwestie over separatorvlees....
Lees meer18-5-2022 om 12:55 | Door Renée Salome -
The Farm Kitchen neemt De Kookfabriek over
NIEUWVEEN – Alle vestigingen van De Kookfabriek komen in handen van The Farm Kitchen. De locaties van De Kookfabriek, gelegen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Groningen,...
Lees meer21-4-2022 om 10:37 | Door Janneke Vermeulen -
Sodexo lanceert 24/7 selfserviceconcept Modern Market
ROTTERDAM – Sodexo heeft in het pand van Welzorg in Raamdonksveer een 24/7 selfserviceconcept neergezet. Daarmee speelt de cateraar in op de wisselende samenstellingen van thuis en op kantoor...
Lees meer22-3-2022 om 09:53 | Door Lisa van der Linden -
Vitam zet beleving en ontmoeting centraal in bedrijfscatering
DEN BOSCH - Het thuiswerkadvies werd op 15 februari aangepast naar ‘werk maximaal de helft van de werktijd op kantoor’. Voor de bedrijfscatering betekent dit snel schakelen om meer personeel...
Lees meer11-3-2022 om 10:15 | Door Ruby van Hooijdonk -
Deloitte-medewerkers kunnen true price voor koffie betalen
AMSTERDAM - Cateraar Hutten heeft in samenwerking met Deloitte en Impact Institute de hele keten van koffie en melk in kaart gebracht, op zoek naar duurzame oplossingen. In het Deloittekantoor...
Lees meer11-3-2022 om 09:10 | Door Ruby van Hooijdonk -
CBS: ruim kwart meer eventcateringbedrijven sinds corona
DEN HAAG – Het aantal bedrijven in de eventcatering is met ruim een kwart gestegen sinds januari 2020. Dat laat het CBS weten. Het totale aantal eventcateraars komt hiermee uit op 16,7...
Lees meer9-2-2022 om 14:45 | Door Renée Salome -
Rob Peters nieuwe managing director Vermaat
IJSSELSTEIN – Vermaat breidt het team uit met de aanstelling van Rob Peters als managing director Nederland. Met deze aanstelling krijgt het bedrijf meer ruimte om te investeren in Europese...
Lees meer26-1-2022 om 10:43 | Door Ruby van Hooijdonk -
Compass Group gaat samenwerken met Local2Local
AMSTERDAM – Compass Group bundelt haar krachten met Local2Local. Het platform maakt het voor boeren en andere producenten makkelijk om lokaal hun producten te verkopen. Het doel is om duurzaamheid...
Lees meer28-12-2021 om 12:07 | Door Lisa van der Linden -
Albron ondertekent World Oceans Deal
UTRECHT – Albron en milieuorganisatie Good Fish Foundation ondertekenen de World Oceans Deal. Met het ondertekenen gaat Albron als eerste Nederlandse foodserviceorganisatie op zo’n achthonderd...
Lees meer9-11-2021 om 14:50 | Door Ruby van Hooijdonk -
Facilicom Group geeft digitaal voedingsadvies
SCHIEDAM – Facilicom Group lanceert haar nieuwe food en beverage (F&B) divisie: Food&i. Hiermee wil de facilitair dienstverlener niet meer van hetzelfde beiden, maar buiten de gebaand paden...
Lees meer5-10-2021 om 12:35 | Door Ruby van Hooijdonk -
Compass Group opent Dark Kitchen in Utrecht
AMSTERDAM – Compass Group Nederland werkt vanaf september vanuit een centrale productiekeuken in Utrecht. De ontwikkeling ligt in lijn met de ambities en doelen van het bedrijf om verder...
Lees meer5-10-2021 om 10:25 | Door Ruby van Hooijdonk -
Maison van den Boer ziet op 115e verjaardag weer perspectief
VEGHEL – Maison van den Boer viert vanaf deze maand haar 115-jarige bestaan. Volgens de directeur van het cateringbedrijf, Jeroen Enzerink, had het jubileum niet op een mooier moment kunnen...
Lees meer22-9-2021 om 14:13 | Door Juan Kort -
Aanstelling RvC Hutten is een feit
VEGHEL – Hutten heeft een nieuwe Raad van Commissarissen aangesteld. Dit is volgens het bedrijf een logische stap, nadat Bob Hutten per 1 januari het algemeen directeurschap van Hutten...
Lees meer15-7-2021 om 14:21 | Door Lisa van der Linden -
'Cateraar moet zichzelf aanpassen en kansen creëren'
ROTTERDAM - Thuiswerken betekent omzetverlies voor cateraars. Toch ziet Thomas Jespers, director food platform bij Sodexo Nederland, kansen om deze situatie te benutten: “Deze tijd bevestigt...
Lees meer27-5-2021 om 13:00 | Door Juan Kort
- 13/07 ‘Stoppen met plastic flesjes is een logische stap’
- 23/03 De Graaf Bakeries brengt verse mars-cookies in het schap
- 16/04 ‘We staan schouder aan schouder tijdens de coronacrisis’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie AB InBev: 'We brengen een ander geluid in de Nederlandse pilsmarkt’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Peeters Produkten: 'Duo Penotti is voortrekker creatieve innovaties'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie MONIN: 'De fruitpuree is vol van smaak en makkelijk in gebruik’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Remia: 'C’est Ça-sauzen zijn 100% plantaardig en vrij van allergenen’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Mondelēz: 'Met de sideoffers spelen we in op klantbehoeften’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Pure Ingredients: Het product past binnen een gebalanceerd dieet'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Coca-Cola European Partners: 'een creatieve cocktail met Royal Bliss'