-
SVO: Roeland Buijsse nieuwe voorzitter CvB
HOUTEN – De Raad van Toezicht van SVO vakopleiding food heeft Roeland Buijsse benoemd tot voorzitter van het College van Bestuur. Buijsse volgt Karel de Leest op, die zijn werkzaamheden...
Lees meer18-5-2022 om 14:59 | Door Renée Salome -
Frituurbranche zet professionaliseringsstappen, en dat al tien jaar
VELDHOVEN - Torenhoge energierekeningen, het negatieve imago dat er rondom frituren hangt, de schaarste van zonnebloemolie door de oorlog in Oekraïne en nu weer de kwestie over separatorvlees....
Lees meer18-5-2022 om 12:55 | Door Renée Salome -
Eurest tekent Gedragscode duurzaamheid Avans Hogeschool
DEN BOSCH - Eurest is de eerste partij die de nieuwe Gedragscode duurzaamheid van de Avans Hogeschool heeft ondertekend. Dit houdt in dat alle leveranciers zich moeten houden aan de nieuwe...
Lees meer23-3-2022 om 11:44 | Door Lisa van der Linden -
Rob Peters nieuwe managing director Vermaat
IJSSELSTEIN – Vermaat breidt het team uit met de aanstelling van Rob Peters als managing director Nederland. Met deze aanstelling krijgt het bedrijf meer ruimte om te investeren in Europese...
Lees meer26-1-2022 om 10:43 | Door Ruby van Hooijdonk -
Albron ondertekent World Oceans Deal
UTRECHT – Albron en milieuorganisatie Good Fish Foundation ondertekenen de World Oceans Deal. Met het ondertekenen gaat Albron als eerste Nederlandse foodserviceorganisatie op zo’n achthonderd...
Lees meer9-11-2021 om 14:50 | Door Ruby van Hooijdonk -
Cirfood zet in op Ecovadis Goud
HOOFDDORP – Cirfood meldt op gebied van duurzaamheid grote stappen te zetten. Samen met adviesbureau Nexio Projects heeft de cateraar een nieuwe duurzaamheidsstrategie uitgewerkt. Zo willen...
Lees meer9-9-2021 om 16:35 | Door Juan Kort -
ROC Twente en Markies slaan handen lokaal ineen
HENGELO – ROC van Twente en Markies Catering hebben afgesproken om meer lokale producten in het nieuwe restaurant van een ROC in Hengelo te gebruiken. Dat laat Gert Harm ten Bolscher, gedeputeerde...
Lees meer9-9-2021 om 16:31 | Door Juan Kort -
Aanstelling RvC Hutten is een feit
VEGHEL – Hutten heeft een nieuwe Raad van Commissarissen aangesteld. Dit is volgens het bedrijf een logische stap, nadat Bob Hutten per 1 januari het algemeen directeurschap van Hutten...
Lees meer15-7-2021 om 14:21 | Door Lisa van der Linden -
Nieuwe partner en veel innovatieve concepten voor Appèl Holding
DEN BOSCH - Veerkracht, innovatie en enthousiasme lijken de kernwoorden bij Appèl Holding. Het moederbedrijf van Appèl, SAB, Zo-vital en Markies Catering heeft zijn hoofd zo goed als het...
Lees meer9-2-2021 om 08:47 | Door Amber Verhaar -
Brownies&downieS breidt uit met grap-and-go concept
EINDHOVEN - Op de Technische Universiteit in Eindhoven opende Brownies&DownieS deze week een nieuwe vestiging waar klanten snel iets kunnen eten en drinken. Ook in drie bestaande locaties...
Lees meer1-9-2020 om 16:50 | Door Janneke Vermeulen -
Appèl neemt Zo-Vital over
DEN BOSCH – Zo-Vital is in handen gekomen van cateraar Appèl. Door de lockdown ging het schoolkantinebedrijf Zo-Vital failliet. Appèl voegt hiermee meer dan honderd onderwijslocaties...
Lees meer17-7-2020 om 11:29 | Door Mathijs van Eeten -
Voedingscentrum: ‘Ruimte voor verbetering bij bladerdeegsnacks’
DEN HAAG - De scholen mogen na de zomervakantie op normale wijze van start en zodoende gaan de schoolkantines ook weer open. Dit betekent dat het Voedingscentrum weer aan de weg timmert om...
Lees meer8-7-2020 om 12:11 | Door Ilaria Viola -
Appèl: ‘We willen trouw blijven aan onze kernwaarden’
DEN BOSCH - Appèl heeft zijn uiterste best gedaan om tijdens de coronacrisis helemaal zichzelf te blijven, ook al kelderde de omzet met ruim 80 procent. Gelukkig is er ook iets positiefs...
Lees meer21-6-2020 om 08:00 | Door Mathijs van Eeten -
Mona Keijzer: ‘Lichtpuntjes zie ik in creativiteit, veerkracht en passie van ondernemers’
DEN HAAG - De bizarre tijd waarin ondernemers uit het retail- en out-of-homekanaal zitten, heeft een grote hulpvraag veroorzaakt. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) is...
Lees meer19-6-2020 om 09:05 | Door Lisa van der Linden -
Appèl volgt Vitam op bij TU Eindhoven
EINDHOVEN – Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar op de TU Eindhoven. De cateraar is een samenwerking van vijf jaar aangegaan met de universiteit. Met de samenwerking wordt meteen...
Lees meer27-5-2020 om 16:34 | Door Mathijs van Eeten
- 13/07 ‘Stoppen met plastic flesjes is een logische stap’
- 23/03 De Graaf Bakeries brengt verse mars-cookies in het schap
- 16/04 ‘We staan schouder aan schouder tijdens de coronacrisis’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie AB InBev: 'We brengen een ander geluid in de Nederlandse pilsmarkt’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Peeters Produkten: 'Duo Penotti is voortrekker creatieve innovaties'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie MONIN: 'De fruitpuree is vol van smaak en makkelijk in gebruik’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Remia: 'C’est Ça-sauzen zijn 100% plantaardig en vrij van allergenen’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Mondelēz: 'Met de sideoffers spelen we in op klantbehoeften’
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Pure Ingredients: Het product past binnen een gebalanceerd dieet'
- 19/02 Winnaar Beste Introductie Coca-Cola European Partners: 'een creatieve cocktail met Royal Bliss'