Horeca

La Place opent flagship restaurant in Amsterdam

AMSTERDAM - La Place heeft deze week haar intrek genomen in het vernieuwde historische pand in Amsterdamse Kalverstraat. Op ieder moment van de dag zijn Amsterdammers en toeristen bij La Place aan het goede adres voor dagvers gemaakte gerechten. Of het nu gaat om ontbijt, lunch, diner of een tussendoortje.

Marleen Veldhuijzen |

Gasten kunnen eten in het restaurant, gerechten meenemen voor onderweg bij La Place Express of koffie drinken bij de barista in het Roof Garden Café. Colette Cloosterman - van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo, het moederbedrijf van La Place , verrichte samen met restaurantmanager Martijn Groot en managing director Frank Wubben de openingshandeling van de nieuwe vestiging. Frank Wubben is blij dat het bedrijf weer terug is in de Kalverstraat. “We zijn terug, en sterker dan ooit. Het pand is prachtig geworden en we zijn trots op onze nieuwe heerlijke recepturen, gecreëerd door de chefs van het Food College, dé innovatiemotor van Jumbo en La Place.”

Kleurrijk
Wubben vertelt verder dat het restaurant op de begane grond een kleurrijke marktplaats is met open keukens en diverse marktkramen. “Onze professionele medewerkers maken de eigen, unieke recepten van La Place klaar voor de ogen van de klant. En gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. Volledig in lijn met onze nieuwe campagne ‘Zo smaakt versgemaakt’. We kijken er naar uit om onze gasten vanaf vandaag te laten genieten van onze heerlijke nieuwe gerechten op deze prachtige locatie.”

Historisch
La Place Kalverstraat is gevestigd in het voormalige V&D warenhuis. Het pand combineert het karakteristieke van de oude historische pakhuizen aan het Rokin met nieuwbouw aan de Kalverstraatzijde. Er zijn twee ingangen: aan de Kalverstraat 203 en het Rokin 160. Het pand bestaat uit drie verdiepingen en is groot en licht opgezet met een glazen dak.

Bron: Out.of.Home Shops

 

opening-la-place-kalverstraat-foto-7.jpg