Horeca

Introducties

Vega(n) pasta Bolognese is terug bij Julia’s

UTRECHT – De pasta werd geïntroduceerd tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel, maar blijft in het assortiment. De vega(n) Penne Bolognese vervangt definitief de standaard penne bolognese.

De veganistische saus is gemaakt op basis van tomaten, fijne groenten, peterselie en rucola en in plaats van rundergehakt wordt er gebruik gemaakt van een vleesvervanger. Hiermee draagt Julia’s bij aan de ambitie van NS Retail om CO2-uitstoot te verminderen door voldoende plantaardig aanbod. De pasta was eerder al onderdeel van het aanbod en is nu definitief terug.

Plantaardig
Niet alleen deze pasta is vegetarisch, ook de pasta Arrabiata en Norma zijn vegan, mits er geen kaas wordt toegevoegd. Ook biedt Julia’s havermelk aan voor warme dranken, zonder hiervoor een meerprijs te rekenen. Met deze stappen wil de formule een plantaardige optie makkelijk en aantrekkelijk maken. Ze noemen het hun fresh take on Italian: authentiek en smaakvol Italiaans eten, maar met een eigentijdse twist.

Bron: Out.of.Home Shops

julias.jpg