HANOS-ISPC_Breda_opening_NicoletteVanDam.jpg Officiële opening door Nicolette van Dam.

Vernieuwde Hanos-ISPC in Breda geopend

APELDOORN – Hanos -ISPC Breda is vandaag, 16 september op feestelijke wijze heropend. De officiële opening werd met een ‘druk op de knop’ om 11.00 uur verricht door Nicolette van Dam, gevolgd door een feestelijk muzikaal optreden en veel culinaire hoogtepunten.

Redactie |

Tijdens de opening was er naast een culinaire beleving ook aandacht voor maatschappelijke betrokkenheid: Hanos-ISPC Breda schonk twee cheques van elk tienduizend euro aan Villa Pardoes en Hospice Marianahof in Etten-Leur.

Culinair programma
De feestelijke dag stond volledig in het teken van culinaire inspiratie en gastvrijheid. Al vanaf 07.00 uur stroomden de bezoekers binnen om het vernieuwde pand te ontdekken. Gastchefs verzorgden kitchen take-overs in het vernieuwde Relais du Marché, de FoodXperience-chefs gaven demonstraties in het Culinair Theater en op de Food Market presenteerden meer dan honderd leveranciers en specialisten hun producten.

Aperitief
Ook culinair journalist en tv-chef Sarah Puozzo was aanwezig om gasten het ultieme Italiaanse aperitief te laten proeven en zij signeerde haar nieuwste boek.

Bron: Out.of.Home Shops