Onderweg

Horeca

Zestigjarig jubileum voor Patisserie de Rouw

VUGHT – Patisserie de Rouw uit het Brabantse Vught viert het zestigjarig jubileum. Dat wordt gevierd met taarten en gebakjes die speciaal voor de kerstperiode zijn versiert met kerstornamenten. Het bedrijf wil zo laten zien dat ze symbool staan voor creativiteit, innovatie en kwaliteit.

Gerard van Oosbree |

De Patisserie van Doris en Arthur de Rouw heeft ter gelegenheid van het jubileum afgelopen jaar een speciale chocoladereep ontwikkeld. Een deel van de opbrengst van de reep is bestemd voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Het opgehaalde bedrag is aangevuld tot vierduizend euro en ondertussen overhandigd aan KiKa.

Doris de Rouw: “We zijn dankbaar dat ons familiebedrijf al 60 jaar bestaat en we zijn trots op het team van trouwe medewerkers en onze kinderen Lisa en Niels die in het bedrijf werken. Juist in deze turbulente economische tijden zijn we ons bewust van ons werkgeverschap. We koesteren ons team en met de De Rouw Academy zijn we een actief leerbedrijf, waarmee we een bijdrage leveren aan de continuïteit van het prachtige patissiersvak.”

Bron: Out.of.Home Shops

de-rouw-taarten-kerst-2.jpg