dressings_2.jpg

Introducties

Go-Tan introduceert Aziatische dressings

Kesteren – Go-Tan springt in op de vraag naar Aziatische dressings in de horeca. Met alle bestaande en bijkomende salade- en pokébowlbars, is er een groot gat te vullen. Vaak wordt alleen soja of wasabi gebruikt om de salades en bowls af te maken. Daarom komt Go-Tan met een horecalijn met drie nieuwe dressings.

Redactie |

Creatief directeur, Han Go, van Go-Tan vindt dat het anders kan. De producent van Aziatische producten komt met drie nieuwe dressings voor de horeca. “Eindelijk smaakmakers die de menukaart een nodige dressing-upgrade geven. En met drie verschillende smaken is er voor iedereen wat te kiezen,” aldus Go.

100% natuurlijk
‘Boost your bowls’ is de nieuwe campagne waarmee de dressings worden geïntroduceerd in de horeca. Met proefpakket chefs wil het bedrijf horeca-eigenaren en chefs de mogelijkheden om te variëren, laten zien. Naast de bekende smaken gember, wasabi en soja, worden nu Teriyaki Sesam, Thai Syle en Sriracha Lime geïntroduceerd. Naar eigen zeggen zijn de ‘Asian Naturals’ van Go-Tan zonder toegevoegde conserveermiddelen en smaakversterkers, en bevatten ze geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen en gemodificeerd zetmeel. “Prima te verantwoorden naar de gasten!"

Bron: Out.of.Home Shops