AMSTERDAM - Symphony’s, het nieuwe multifunctionele horecaconcept van Avenance Catering aan de Amsterdam Zuidas, opende eind april en is razend populair. Op elk moment van de dag staan de deuren open; van een vroeg ontbijt tot cocktails in de avond.
In Symphony’s wordt de publiekelijk toegankelijke brasserie, koffie-en cocktailbar gecombineerd met een selfservice bedrijfsrestaurant. Samengesmeed tot één concept dat zich duidelijk onderscheidt van de overige op de Zuidas aanwezige horeca. En dat trekt veel publiek, mensen willen er zien en gezien worden. Dit komt mede door het unieke design van het horecaconcept. Centraal gelegen in het hart van Symphony’s is de showkeuken tussen brasserie en restaurant in waarin live wordt gekookt. Vloeiend lopen brasserie, koffie- cq cocktailbar en selfservice restaurant in elkaar over door inrichting en materialen in dezelfde stijl te houden. Hedendaags, van hoog niveau en met oog voor kwaliteit zoals te zien is aan hoogglanzende meubels, uitvergrote paisley patronen op panelen, doorleefde texturen in bijvoorbeeld tegels en tafelbladen, etnische armaturen en rijke kleuren.
Netwerken
Het conceptbureau D/Dock tekent voor het interieurconcept van Symphony’s. Symphony’s biedt eten, drinken, ontmoeten en netwerken, want de actieve cosmopoliet doet het liefst alles is één. Symphony’s is dagelijks geopend vanaf 7.30 tot 24.00.
Bron: Architectenweb