ROTTERDAM – Bij Sugo Pizza wordt voortaan plantaardig de norm. Op de nieuwe menukaart die binnenkort gelanceerd wordt, staan juist de vierkante pizza’s met dierlijke producten apart aangegeven. Voor de plantaardige producten gaat de pizzabakker samenwerken met Redefine Meat.
"Met een gedurfde nieuwe menukaart breken we het tijdperk van de toekomst met een knal open”, vertelt directeur Hugo Kruijssen over de nieuwe koers van het bedrijf. “Als we dingen blijven doen zoals we ze altijd doen, komt er nooit verandering. We willen daarin een voorloper zijn, en onze gasten kennis laten maken met de hoogwaardige en smaakvolle alternatieven voor dierlijke producten die er nu op de markt zijn. We willen zo op een laagdrempelige manier een groot publiek kennis laten maken met plantaardige én smaakvolle producten.”
Dierlijke producten verdwijnen niet bij Sugo Pizza. Wel wordt plantaardig de basis, zegt Kruijssen. Ook voor de cappuccino wordt plantaardige melk de standaard. Klanten die toch liever koemelk willen betalen daarvoor een toeslag.
Bron: Out.of.Home Shops