ProFri - Eetwinkel Selissen - Jorien van der Pasch - certificaat GGK.jpg

Horeca

Eetwinkel Selissen krijgt keurmerk

BOXTEL – Eetwinkel Selissen in het Brabantse Boxtel is bekroond met het Goed Gefrituurd keurmerk van branchevereniging ProFri. Ook deze keer trok ProFri-directeur Frans van Rooij hoogstpersoonlijk naar het zuiden om onderneemster Jorien van der Pasch persoonlijk het certificaat en deurschildje te overhandigen.

Redactie |

Van der Pasch werkte al ruim acht jaar in de cafetaria voordat ze het vorig jaar overnam. Daarvoor deed ze ervaring op in de horeca van het nabijgelegen Den Bosch. Volgens de keurmeesters is zij ‘een horecavrouw pur sang’ en is er geen woord gelogen van de beschrijving op de eigen website dat het cafetaria een huiselijke warme sfeer heeft. Opvallende kenmerk van Eetwinkel Selissen is de aparte lunchkaart met tosti’s, sandwiches en broodjes. In de avond worden de schotels geserveerd op een bord met gewoon bestek.

Om het keurmerk te mogen ontvangen is het cafetaria door een uitgebreid proces gegaan dat begint met een zelfscan en eindigt met bezoeken van mystery guests. Volgens ProFri blinkt Eetwinkel Selissen uit op het gebied van vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid, de peilers van het keurmerk.

Bron: Out.of.Home Shops