Catering

ISS benoemt nieuwe Head of Innovation

DE MEERN – Douwe Driehuis wordt de nieuwe Head of Innovation bij ISS Facility Services. Hij is intern benoemd en was sinds september 2018 Innovation Lead bij PwC. Driehuis laat weten uit te kijken naar zijn nieuwe functie.


“De afgelopen jaren is innovatie bij ISS als onderwerp en speerpunt op de kaart gezet en vorm gegeven”, vertelt hij in een statment. “Door dit goede fundament is er ruimte om ons de komende periode nog meer te focussen op het realiseren van innovaties met grotere impact. Een voorbeeld hiervan kan zijn hoe wij nou eens echt het ontvangen van gasten anders kunnen gaan invullen met het gebruik van technologie. En dan niet alleen met een pratende robot bij de voordeur, maar al vanaf het moment dat de afspraak geïnitieerd wordt tot het moment dat iemand weer thuis is.”

In zijn nieuwe functie wordt Driehuis verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en stimuleren van innovatieprogramma's en het schalen van concepten bij klanten en relaties van ISS. Voorheen deed Driehuis ervaring op bij diverse startups, na te hebben gestudeerd aan meerdere instituten. Zo haalde hij zijn Bachelor of Science bij Grand Valley State University in Grand Rapids (Michigan, USA) en aansluitend cum-laude zijn MBA bij de Hotelschool The Hague.

Bron: Out.of.Home Shops

douwe-driehuis-iss.png