Horeca

Delivery & Mobility in een nieuw jasje

(HORECAVA) AMSTERDAM - Veranderende regelgeving op gebied van de reductie van CO2, stadslogistiek en de belevering van de Horeca en de groeiende vraag naar maaltijdbezorging ze zorgen allemaal voor vragen bij ondernemers.

Lisa van der Linden |

Op het Delivery & Mobility kennisplein maak je kennis met de hele reis van belevering tot bezorging. Startend met de levering aan de horecakeuken en/of de darkkitchen, het bezoeken van een volledig operationele darkkitchen tot het bezorgmoment bij de consument. We delen cijfers op het gebied van maaltijdbezorging, hoe je als ondernemer kunt inspelen op deze ontwikkeling? Hoe jij meer rendement kan halen uit de keuken die je nu al bezit en er zijn ronde tafelsessies die meer inzicht geven in de hedendaagse uitdagingen als zero emissie stadslogistiek. Geïnteresseerd in de wereld van mobiliteit en wat je moet doen om er morgen mee te beginnen? Kom dan vooral langs in hal 8 en laat je inspireren door alles wat je meer omzet op kan leveren.

Bron: Out.of.Home Shops

horecava_mobility_delivery.jpg