Horeca

Highlights van Horecava 2020

(HORECAVA) AMSTERDAM - De Horecava heeft voor Out.of.Home Shops de highlights van de komende beurs op een rijtje gezet. 

Lisa van der Linden |

1. TrendLAB (hal 1 & 6):
Hoe ga je om met deze veranderende gast? In het TrendLAB helpen we je verder en stomen we je klaar voor de toekomst. Je vindt er het Start-upLAB, Personeelsplein, de werelden van Food Culture en het Media Café.

2. Start-upLAB (hal 5):
Dit is dé playground waar meer dan 50 start-ups hun producten en diensten presenteren. In het theater zijn pitchsessies en presentaties door jonge ondernemers, onder leiding van presentatrice Frederique de Jong.

3. Nieuw: Facility & Hospitality (hal 3):
Speciaal voor facilitair managers die hospitality willen integreren in hun bedrijfsvoering. Hier vind je workshops, kennissessies en presentaties om je te inspireren over voedselveiligheid, high touch, schoonmaak, verspilling & afvalmanagement en high tech ontwikkelingen

4. Brasserie 2050 (hal 5):
Een plek die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook aanzet tot een goed gesprek over toekomstbestendig voedsel met partijen uit de hele keten. Proef hier letterlijk de toekomst.

5. Hotel World (hal 5):
Loop binnen bij het pop-up inspiratie hotel. Bekijk de kamers, voel de bedden, het linnen, proef de sfeer en laat je verrassen. Diverse partners creëren de beleving die jij ook aan je gast wilt geven. Waar je geprikkeld wordt, tot andere inzichten komt en mogelijkheden ontdekt.

6. Delivery & Mobility (hal 8):
Alle aspecten die komen kijken bij het inrichten en optimaliseren van maaltijdbezorging zijn hier. Doorloop je de hele customer journey van bezorging: startend met de levering aan de bezorgkeuken, het bezoeken van een volledig operationele darkkitchen tot het bezorgmoment bij de consument.

7. Koffie, Thee, Bakkerij (incl. The Coffee Stage) (hal 12):
Ga mee in de trends en proef met zelfgemaakt brood, glutenvrije en vegan producten. Laat je inspireren door de diverse presentaties en workshops en leer van de barista's hoe je de perfecte koffie maakt én serveert. Én loop even naar binnen bij The Coffee Stage en leer o.a. hoe je je eigen koffieconcept of branderij start en volg de masterclasses.

8. Bar (Hal 10 & 11):
Nieuwe verhalen, producten, concepten en ingrediënten bieden je in deze hal eindeloze mogelijkheden om je assortiment te verrijken en je gasten te verrassen. Daarnaast geven dranken je mooie marges en omzetkansen, ideaal dus om hier meer in te investeren. Bekijk ook Dog Beer School & Pop-up restaurant.

9. Veggie & Vegan (hal 7):
Veggie & Vegan is onderdeel van de Food Markt waar verschillende telers, producenten en leveranciers van de meest prachtige groenten, smaakvolle vlees- en zuivelvervangers en andere vegetarische en/of vegan producten aanbieden.

Bron: Out.of.Home Shops

 

horecava_algemeen_highlights.jpg