Horeca

Fabrikanten

Groothandels

Introducties

Lamb Weston lanceert Frites van Sergio Herman voor de horeca

BREDA – Frietmaker Lamb Weston lanceert vandaag een nieuw aardappelproduct naar receptuur van chef-kok Sergio Herman: Frites Atelier-Frites. De frites van Frites Atelier zijn bedoeld voor chefs en restaurants die friet willen serveren met de zelfde hoge kwaliteitseisen waar ook hun vlees, vis of vegetarische gerechten aan voldoen.

Yentl Bocxe Strik  |

De frites worden bevroren geleverd en kunnen zonder ontdooiden worden gefrituurd. Het invriezen van de frites gebeurt volgens de wijze van de chef-kok, en is onderdeel van het recept. Het geheim van de perfecte friet deelt Herman op de verpakking: De 10-second shake. “Mijn filosofie is dat elk onderdeel van een maaltijd of gerecht belangrijk is en daarom wil ik frites de plaats in de spotlight geven die het verdient. Dankzij onze samenwerking met Lamb Weston is het voor iedere ondernemer mogelijk om frites te serveren met dezelfde kwaliteit als het gerecht waar hij of zij zijn hart en ziel in heeft gelegd”, aldus Herman. Hij omschrijft het product als ‘uniek in zijn soort, en het beste alternatief voor verse frites’.

Samenwerking
Marc Schroeder, ceo van Lamb Weston spreekt zijn trots uit over de samenwerking en het nieuwe product: “Bij Lamb Weston zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe, hoogwaardige aardappelproducten. Toen Frites Atelier de samenwerking met ons zocht om dit product verder te ontwikkelen voor een bredere uitrol, waren we direct enthousiast. Na jaren testen, verbeteren en perfectioneren ligt er nu een prachtig en premium product waar we trots op zijn. Eenvoudig te gebruiken en het staat garant voor een goede verkoopmarge.”

Bron: Out.of.Home Shops

frites-atelier-3.jpg