Shell x Heman den Blijker.png

Onderweg

Samenwerking Shell en Herman den Blijker

UTRECHT – Bezoekers van Shell-tankstations kunnen hun culinaire hart ophalen door een samenwerking met TV-kok Herman den Blijker. De chef ontwikkelde enkele Franse specials voor de tankshops van de oliegigant.

Redactie |

Den Blijker ontwikkelde een ‘flaguette’ steak tartare en een brioche saumon fumé gebaseerd op de Franse keuken. De samenwerking met de chef-kok is een vervolg op de eerdere samenwerking tussen Shell en sterrenchef Soenil Bahadoer en BBQ-chef Ralph de Kok. “Shell onderscheidt zich met deze culinaire specials op de stations en brengt kwalitatief hoogstaande producten voor bezoekers dichtbij”, meldt Shell in haar persbericht.

“Ik heb gekozen voor de flaguette steak tartare omdat het mij in gedachten qua smaak en beleving terugbrengt naar Frankrijk. De brioche saumon fumé is een smaakvolle optie voor de vele visliefhebbers. Een echte klassieker", aldus Den Blijker.

De specials van Herman den Blijker zijn vanaf woensdag 4 oktober tot dinsdag 9 januari verkrijgbaar bij alle Shell-stations met een bakkerij in Nederland.

Bron: Out.of.Home Shops