_DSC4795.jpg Chef Middelweerd met de bun pekingeend, wrap kip hoisin, en worstenbroodje teriyaki

Onderweg

Shell werkt samen met sterrenchef Dick Middelweerd

UTRECHT – De eerste chef waarmee Shell dit jaar in haar campagne ‘Proef de wereldkeuken’ samenwerkt, is Dick Middelweerd. Hij is chef-kok en mede-eigenaar van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre dat is bekroond met twee Michelinsterren. Middelweerd heeft speciaal voor de Shell-cafés drie Aziatische specials ontwikkeld.

Redactie |

De specials, de bun pekingeend, wrap kip hoisin en het worstenbroodje teriyaki, zijn tot en met 7 mei van dit jaar verkrijgbaar bij alle 150 Shell-stations met een bakkerij. “Als twee-sterren chef, omarm ik de kans om onze passie voor smaak te delen met de wereld. Samen brengen we onder andere het vertrouwde Brabantse worstenbrood naar nieuwe hoogten met een verrassende Japanse twist. Een smaakvolle reis die de zintuigen verbindt en de gastronomie tot ver buiten de keuken van De Treeswijkhoeve laat stralen”, zegt Middelweerd.

Naast de specials zijn er andere tijdelijke producten opgenomen in het assortiment, zoals Indonesische spekkoek, een warme kokos caramel latte en tropische sappen. “Met de introductie van ‘Proef de wereldkeuken’ willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt. Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld”, aldus Kees van Wezel, head of foodservice Benelux & France bij Shell Retail.

Bron: Out.of.Home Shops