bastiaan arts.jpg Bastiaan Arts. Foto: Michiel Ton

Bastiaan Arts nieuwe executive chef Jaarbeurs Utrecht

UTRECHT – Bastiaan Arts krijgt de leiding over de keuken van Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Eerder werkte hij in het Radisson Blu Hotel in Georgië en gaf hij leiding aan het culinaire team van 26 riviercruiseschepen.

Redactie |

“Bastiaan weet als geen ander hoe je gastronomie en beleving samenbrengt. Zijn creativiteit en teamspirit passen perfect bij onze ambitie om van Jaarbeurs een plek te maken waar mensen samenkomen, geïnspireerd raken en genieten”, zegt head of Hospitality van de Jaarbeurs, Jochem Schut. “Bastiaan brengt niet alleen vakmanschap, maar ook teamspirit. Hij weet mensen te raken met zijn gerechten en zijn manier van werken.”

Betrokken
Arts gaat binnen Jaarbeurs nauw samenwerken met souschef Michel Sturkenboom. Het hele team zal worden betrokken bij het samenstellen van het foodbook, het overzicht van alle gerechten en arrangementen die Jaarbeurs aanbiedt aan haar gasten. “Ik werk het liefst met verse ingrediënten van dichtbij. Je proeft de kwaliteit en het verhaal, dat maakt koken voor onze gasten extra bijzonder”, vertelt Arts. “Het mooiste vind ik dat iedereen meedenkt en meedoet. Trots zijn op je eigen recept, dat motiveert. Een goede keuken draait niet alleen om smaak, maar om samenwerking. Als iedereen zich gezien en betrokken voelt, proef je dat terug op het bord.”

Bron: Out.of.Home Shops