Horeca

Cafetaria Ekenrooi krijgt Goed Gefrituurd Keurmerk

VELDHOVEN – Net voor de kerstdagen ontvingen Marc en Diny Dopper van Cafetaria Ekenrooi in Waalre het Goed gefrituurd Keurmerk uit handen van ProFri-voorman Frans van Rooij. Het echtpaar runt het buurtcafetaria met zijn tweeën en is vereerd met de erkenning.

Gerard van Oosbree |

Het Goed Gefrituurd Keurmerk is een initiatief van de vakvereniging Professionele Frituurders. De keuringen en controles door, meestal, mysteryguests wordt uitgevoerd door het Nederlands Frituurcentrum. “We hebben een kleine cafetaria en werken hier met zijn tweeën. Onze klanten kennen onze producten, je zou kunnen zeggen dat ze er fan van zijn. Nu we door de mensen van het Nederlands Frituurcentrum - die er vanuit hun vak verstand van hebben - worden bekroond, voelen we ons enorm vereerd”, vertelt Dopper.

Gezellig
In het beoordelingsrapport wordt vooral de hygiëne, maar zeker ook de gastvrije ontvangst en de ‘gezellige babbel’ aangehaald. Volgens Marc Dopper heeft dat alles te maken met de Brabantse gezelligheid. “Ja, we zijn een buurtcafetaria en in Brabant ‘buurten’ we graag. We maken een praatje met iedereen”, zegt de trotse eigenaar. “Ik ben trots op deze twee ambassadeurs. Dit is precies wat we met onze keurmerken willen bereiken: het belonen van vak- en bakmanschap en dit zichtbaar maken naar de consument”, vult Van Rooij aan.

Bron: Out.of.Home Shops

eigenaren-cafetaria-ekenrooi-ontvangen-goed-gefrituurd-keurmerk-profri.jpg