markies.jpg Hans van Veen (Markies, links) en Jos van Boven (Deltion, rechts)

Catering

Deltion College kiest Markies als cateraar

DEN BOSCH – Markies Catering is door Deltion College uitgekozen om de komende jaren de catering te verzorgen voor studenten en medewerkers. De cateraar gaat drie restaurants, een koffiecorner en andere cateringservices aanbieden op de school.

Redactie |

Nanne Aukes, salesmanager Markies: “Met onze restaurantconcepten spelen we graag in op de wensen van Deltion. Craft bijvoorbeeld is ontwikkeld voor en door mbo-studenten. Een uniek en modern concept voor het middelbaar beroepsonderwijs waarin het leren van een vak en het benutten van ieders talent centraal staan. En met ons Goodish concept richten we ons op vers, snel, eiwitrijk en een heerlijke smaak. Het healthy fastfood aanbod van Goodish is een trend die we bij verschillende type mbo-studenten terugzien.”

Bewustwording
“De doelstelling van Deltion is het aangaan van een samenwerking met een ondernemende en meedenkende partner die een adviserende en proactieve verantwoordelijkheid neemt. Deze samenwerking wordt aangegaan op basis van gedeelde ambities, continu verbeteren en ontwikkelen”, zegt Jos van Boven, manager facilitair van Deltion. “Voor Deltion is bijvoorbeeld gezonde voeding belangrijk: hoe kunnen we bewustwording laten groeien en zorgen dat gasten (on)bewust voor de gezonde keuze kiezen? Welke kansen liggen er in het terugdringen van verspilling, de eiwit-, zout-, vet-, en suikertransitie en gezonde voeding? En hoe zorgen we voor meer circulair ondernemen en duurzamere productie? Voor ons is belangrijk dat het assortiment op elke locatie vers, gezond, gevarieerd en van een goede prijs-kwaliteit verhouding is. We stellen bovendien gastvrijheid, duurzaamheid en vitaliteit voorop. We zoeken dan ook de continue samenwerking en ondernemerschap met Markies als partner.”

Bron: Out.of.Home Shops