CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Center Parcs en cateraar Albron zijn druk bezig met het vernieuwen van meer dan honderd horecalocaties in de Center Parcs-parken. De eerste grote mijlpaal is bereikt bij locatie De Vossemeren.
Bij dit park kunnen gasten nu terecht bij onder andere Pancakes & Waffles, Da Nonna, Grand Café Central, de Food Market en de nieuwe toevoeging Fonkeling voor een casual dinerervaring. De poolbar, Time Out, is eveneens vernieuwd. Daarnaast is het Alfoods delivery-concept begonnen: bestel in een handomdraai waar je zin in hebt, van boodschappen tot ready-to-eat gerechten. “Met deze vernieuwde restaurants bieden we onze gasten een ervaring die verder gaat dan eten alleen. Of je nu uitgebreid dineert, gezellig borrelt of iets lekkers haalt voor in je cottage. Dat sluit perfect aan bij ons doel om met elkaar te verbinden en bijzondere momenten te creëren”, aldus Ralph Scheffers, general manager bij Center Parcs De Vossemeren.
Toekomstbestendig horeca-aanbod
De komende drie jaar vernieuwen Center Parcs en Albron samen meer dan honderd horecalocaties. Jan Willem Hilbron, ceo van Albron: “Deze mijlpaal laat zien waar we naartoe werken. We willen de gastbeleving op alle parken naar een hoger niveau tillen, met een aanbod dat aansluit op verschillende momenten, smaken, verwachtingen en belevingen. Tegelijkertijd bouwen we aan een toekomstbestendig horeca-aanbod: duurzaam in de keuzes die we maken en sociaal in de manier waarop we samenwerken. Van minder voedselverspilling tot meer plek voor mensen die anders aan de zijlijn blijven staan.”
Positieve feedback
Deze eerste mijlpaal lijkt goed ontvangen te worden, meent Peter Kerremans, directeur Center Parcs bij Albron. “De positieve feedback van gasten is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. De richting die we inslaan op het gebied van vernieuwing en kwaliteit wordt duidelijk gewaardeerd. Gasten delen hun enthousiasme, en dat maakt ons trots.” De medewerkers zijn enthousiast over hun vernieuwde werkplek. De nieuwe concepten zorgen enerzijds voor meer sfeer voor de gasten en anderzijds dragen ze bij aan efficiëntere werkprocessen. Er wordt gebruikgemaakt van moderne apparatuur. Op de werkvloer is de energie en trots duidelijk voelbaar, aldus Albron.
Bron: Out.of.Home Shops