Catering

Nieuw retailconcept bij Hogeschool van Amsterdam

AMSTERDAM – Cateraar Cirfood en fabrikant van biologische voeding de Smaakspecialist hebben hun krachten gebundeld in een nieuw Grab&Go concept bij de Hogeschool van Amsterdam. Het concept is door Cirfood samen met de Hogeschool ontwikkeld voor studenten en medewerkers. De Smaakspecialist levert diverse van haar B Corp gecertificeerde merken.

Gerard van Oosbree |

Met het nieuwe concept willen de deelnemers goede voeding beschikbaar maken voor studenten op het campusterrein. “Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking. De jeugd heeft de toekomst in handen, dus hoe mooi is het dat we deze groep studenten met dit fantastische concept kunnen verrassen”, zegt Anne Geertsen, nationaal accountmanager bij de Smaakspecialist. “Al onze duurzame merken komen terug in de schappen. Smaakt, BioToday, RAW Organic Food en Seamore. Een Walhalla voor iedereen die voor een leefbare toekomst gaat, maar geen concessies wil doen op smaak.”

Bron: Out.of.Home Shops

cirfood-en-de-smaakspecialist_1.jpg