Horeca

De Beren daagt hobbykoks uit

ROTTERDAM - De Beren introduceert vanaf juni de ‘Meesterchef Challenge’ voor iedereen die zijn kookkunsten aan de wereld wil laten proeven. Deze Meesterchef Challenge stelt hobbykoks voor één uitdaging: het inzenden van een hoofdgerecht waar vrienden en familie ’s nachts voor wakker gemaakt willen worden.

Lisa van der Linden |

Uit alle inzendingen worden de vijf beste gerechten gekozen, die de hobbykoks eind juli live mogen bereiden voor een vakjury onder leiding van chef-kok Herman den Blijker. Het winnende gerecht krijgt naast eeuwige roem een waardig podium op de wintermenukaart van De Beren en mag 6 maanden lang, één keer per maand met twee personen gratis eten in een De Beren restaurant.

Het doel van deze actie is trouwe gasten van De Beren te betrekken bij de ontwikkeling van de gerechten op de menukaart. Door de gasten zelf te laten meedenken over het menu, hoopt het restaurant nieuwe Berenvrienden te maken. Ad Schaap, ceo De Beren restaurants: “Al jaren doen wij ons best om iedere keer een mooi menu samen te stellen, waar onze gasten voor terug willen komen. Nu zijn wij benieuwd welke sterrenchef er schuilt achter onze gasten. Daarom geven wij hen de kans om een eigen specialiteit bij ons op de kaart te zetten. Want, hoe leuk is het als jouw gerecht bij alle De Beren restaurants in Nederland op de kaart staat?”

De spelregels voor deelname zijn te vinden op www.beren.nl/meesterchef 

Bron: Out.of.Home Shops

deberen.jpg