Horeca

Inschrijving Horecava Innovation Award van start

AMSTERDAM – Horecava trapt de inschrijving van Horecava Innovation Award 2022 af. Tot en met 22 oktober kunnen bedrijven hun innovatie of noviteit insturen. De award wordt voor de 21e keer toegekend aan het meest innovatieve product, dienst of concept in de foodservice branche.

Horecava biedt net als vorig jaar de mogelijkheid om alle innovaties te tonen in het TrendLAB. Het evenement vindt plaats op 10 tot en met 13 januari in RAI Amsterdam, op de eerste dag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vakprijs
De vakprijs is in het leven geroepen om uitzonderlijke prestaties op het gebied van innovatie zichtbaar te maken en de foodservicebranche in Nederland te stimuleren. Het is voor zowel exposanten als niet-exposanten mogelijk om mee te doen met de verkiezing. De dienst, product of concept moet na 1 januari 2020 zijn gelanceerd. Juryvoorzitter Hayk Simons: “Juist in deze tijd zijn er veel noviteiten/vernieuwingen binnen alle markten en dus ook de horecabranche. Schrijf je in en krijg net zoveel publiciteit als voorgaande genomineerde en winnaars.” Inzenden kan in vier categorieën: food & beverage, equipment & services, concepts, Interior & design en digital, apps & social media. De jury beoordeelt de inzendingen op vier hoofdcriteria: het innovatieve karakter, omzet- en rendement kansen, of ze het werken aangenamer maken en of ze de kwaliteit verbeteren.

Procedure
De jury bestaat uit professionals uit de foodservicewereld. Zij maken 19 november de shortlist met zestien genomineerden bekend die doorgaan naar de Award. Aan de hand van een live presentatie aan de vakjury worden de winnaars gekozen.

Bron: Out.of.Home Shops

horecava.jpg