Horeca

Kwalitaria en Délifrance trekken samen een groter publiek

VLISSINGEN – Kwalitaria en Délifrance werken samen om een nog breder publiek te trekken. De vernieuwde cafetariaformule en broodjeszaak in Vlissingen gaat zich voornamelijk focussen op afhaal- en bezorgbestellingen.

Eigenaren Werner van Damme en partner Jorden Kolditz startten in 2017 met Délifrance. Ze zijn enthousiast over de uitbreiding: “Naast ontbijt en lunch, benutten we nu ook het avondmoment. Gasten kunnen bij ons terecht voor belegde broodjes, sappige burgers, warme maaltijden en friet. Maar ook voor alleen een kopje koffie of milkshake ben je welkom.” Ze zijn ook blij met de samenwerking: “Beiden staan voor kwaliteitsproducten met een goed verhaal. Zo werken we voor Kwalitaria zoveel mogelijk met duurzaam Hollands vlees, plofkipvrije producten en verse weidemelk.”

Take-away en bezorgen
De verbouwde locatie heeft minder zitplekken en een beperkter assortiment om meer focus te leggen op het take-awayconcept en bezorging. Martijn Boone, marketing en sales directeur bij Kwalitaria’s formulehuis FFC, legt uit. “De wereld is veranderd en de uitbraak van corona heeft de trend van online eten bestellen in een rap tempo versneld. Mensen kiezen meer en meer voor gemak.” Met deze nieuwe samenwerking wordt hier de nadruk op gelegd.

Bron: Out.of.Home Shops

delifrancekwalitaria_05072021.png