Verhage start 'fastfood plus' concept in Leusden

LEUSDEN - Franchisenemer Peter Chornelis zet met zijn Verhage Leusden de 36e vestiging van het fastfood concept op de kaart.

Remco van der Meij |

“Noem het maar cafetaria plus”, aldus de kersverse ondernemer in de Leusderkrant. “Wij serveren niet in plastic bakjes, maar gewoon op een bord met een echt bestek.” Chornelis vertelt jarenlang in de horeca gewerkt te hebben, maar de drang naar een eigen zaak was altijd aanwezig. Het concept van Verhage voldoet aan de kwaliteit die Chornelis graag neer wil zetten, inclusief interne checks: “We moeten voldoen aan de '5 eisen van de Gast': vriendelijkheid, netheid, kwaliteit, snelheid en betaalbaarheid.”

Boerderij
Verhage Leusden verkoopt niet alleen het gewone assortiment snacks, maar heeft daarnaast gezonde broodjes, maaltijdsalades en verschillende menu's in het assortiment. “En we voeren onze eigen kroket; de Verhage, die zich met alle grote namen kan meten. Al onze broodjes worden door onszelf vers afgebakken en alle salades worden hier ter plekke bereid van verse ingrediënten”, vertelt Chornelis. “Onze menu's variëren van spareribs tot schnitzels en van een echte bal gehakt tot saté, geserveerd met friet, raspatat of wedges. Verder serveren we softijs, milkshakes, twist, sundaes en slush-puppie.” Het ijs in de outlet komt dagelijks vers van de boerderij. Verhage Leusden biedt plaats aan ongeveer tweeënveertig gasten.

Bron: Leusderkrant/Out.of.Home Shops

maaltijdsalade-a840x630-1.jpg