65ce24108632f.jpeg Erik Volkerijk Foto: Bagels & Beans

Horeca

Bagels & Beans in monumentaal Haarlems pand

HAARLEM – Eind van de maand opent Erik Volkerijk als kersverse bagelbaas zijn eigen Bagels & Beans aan de Kruisstraat in Haarlem. Op 25 maart maakt hij de overstap van vaste bezoeker naar eigenaar van een eigen vestiging.

Redactie |

Volkerijk heeft veel ervaring in de horeca, van werkvloer tot hoofdkantoor. “Tijdens een dagje weg in Haarlem was ik met mijn partner aan het praten over Bagels & Beans. We bespraken hoe ik als potentieel bagelbaas mijn kennis van de hotelschool en ervaring in werk perfect zou kunnen toepassen”, vertelt hij. “Daarnaast zou ik weer op de vloer willen staan, tussen een team en gasten. Lopend door de Kruisstraat vielen de puzzelstukjes op zijn plek. Mijn avontuur moet hier plaatsvinden, in Haarlem, in de Kruisstraat.”

Tijdens een gesprek bij Bagels & Beans bleek dat de organisatie juist die ochtend de sleutels had gehad van een pand in de Haarlemse Kruisstraat. “Ik kom zelf altijd helemaal tot rust bij een bezoekje aan een vestiging”, legt Volkerijk uit. “Dat wil ik iedereen ook bieden. We razen toch snel allemaal door een dag heen. Om op zo’n dag de connectie met mijn gast aan te gaan en diegene wat extra positiviteit en geluk te serveren is waar ik het echt voor doe. Vanaf het begin dat ik het pand binnenliep viel er een gevoel van thuiskomen over mij heen. Ik zag het helemaal voor me, dit wordt een hele fijne plek.”

De vestiging in de Kruisstraat wordt voor Bagels & Beans de tweede vestiging in de stad.

Bron: Out.of.Home Shops