UTRECHT – Onder de naam ‘Proef de wereldkeuken’ introduceert Shell ieder kwartaal een nieuw thema-assortiment geïnspireerd door wereldse smaken. Voor dit kwartaal is het bedrijf een tijdelijke samenwerking aangegaan met Soenil Bahadoer, chefkok en eigenaar van restaurant De Lindehof, dat twee Michelinsterren heeft. Bahadoer heeft specials ontwikkeld met een focus op de Surinaamse en Indiase keuken en die zijn nu beschikbaar bij alle Nederlandse Shell-stations met een bakkerij.
Bahadoer ontwikkelde de recepturen van de bara kip en roti die dit kwartaal beschikbaar zijn bij de tankshops van Shell. Daarnaast zijn ook andere Surinaamse en Indiase producten verkrijgbaar, zoals spekkoek, spicy tikka masala bun, ginger latte, dirty chai latte en tropische vruchtensappen. “Met de introductie van ‘Proef de wereldkeuken’ willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt. Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld”, aldus Kees van Wezel, head of foodservice Benelux & France bij Shell Retail.
Bron: Out.of.Home Shops