1080x1920.jpg Beeld: La Place

Nick Toet ontwikkelt speciaal gerecht voor La Place

UTRECHT – Televisiekok en foodcreator Nick Toet heeft samen met La Place een nieuw gerecht ontworpen dat speciaal gericht is op jonge gasten. Een jury bestaande uit kinderen mocht beslissen welk gerecht in de restaurants verkrijgbaar zou zijn.

Redactie |

In vier video-afleveringen onder de naam “Kritische Koters” ging Toet de strijd aan met de kinderjury om hen te overtuigen met een gezond en lekker gerecht. De vierdelige serie is te bekijken op diverse streamingplatformen. Toet werd door de jury flink op de proef gesteld en gerechten als een sushi bowl met rauwe zalm en rijst met rijstazijn vielen niet in de smaak. Ook bleek de kinderjury niet gecharmeerd van koriander. Die smaakte naar zeep en was te pittig. Ook de vegetarische kapsalon met oesterzwammer en scherpe knoflooksaus werd afgekeurd.

Feedback
Het gerecht dat het wel haalde en nu verkrijgbaar is bij La Place is Nick’s Noedels. Toet luisterde goed naar de feedback van de jury en creëerde een gerecht waar de jury echt blij van werd. Het eenvoudige, maar smaakvolle gerecht bestaat uit een kom vol rijke bouillon, noedels en verse groente. "Het was echt supertof om een gerecht te mogen maken voor La Place en dan mocht het óók nog kidsproof zijn. Niet de makkelijkste klus, maar het resultaat mag er zijn. Kids-proof? Check. Smakelijk? Dubbel check. Nick's Noedels bij La Place. Daar slurpt elk kind zijn ziel gelukkig mee." aldus Toet.

Bron: Out.of.Home Shops