Horeca

Catering

FNV Horecabond organiseert foodevenement

ALMERE - De GasvrijheidsTOP: zo heet het de opvolger van de De Dag van de Horecamedewerker. De ‘top’ wordt gehouden op 28 oktober in Gooiland Hilversum. De FNV wil met de workshopdag professionals uit de horeca-, catering- en recreatiesectoren samenbrengen.

Het evenement wordt georganiseerd door FNV Horeca, FNV Catering en FNV Recreatie, onderdelen van vakorganisatie FNV Horecabond. Het is de opvolger van de Dag van de Horecamedewerker, die alleen voor horecamedewerkers werd georganiseerd. “Dit jaar hebben we bewust gekozen voor een gezamenlijk event,” aldus Dick Koerselman, voorzitter FNV Horecabond. “Voor alle sectoren geldt dat gastvrijheid een belangrijk thema is. Medewerkers in de horeca, catering en recreatie steken op deze manier niet alleen veel op over hun vakgebied, maar kunnen ook ervaringen en ideeën uitwisselen met elkaar.”

Deelnemers aan de GastvrijheidsTOP 2019 kunnen workshops volgen van onder anderenhospitalitytrainer Laura de la Mar, bio food artist London Loy (Topchef Academy, Food Truck Challenge 24Kitchen), drievoudig baristakampioen Lex Wenneker (Dutch Barista Championship) en een van ’s werelds beste bartenders Eric van Beek (winnaar Bacardí Legacy Cocktail Competition 2018).

Bron: Out.of.Home Shops

 

horecaanpanp.jpg