Catering

‘Hieper de Pieper’ lekkerste lunchgerecht catering

(HORECAVA) AMSTERDAM – Audrey Biermans heeft Het Lekkerste Lunchgerecht gemaakt in de categorie catering.

Lisa van der Linden |

Biermans won tijdens de Horecava met haar ‘Hieper de Pieper’ de wedstrijd. Biermans werkt bij restaurant Dukdalf in Kerkdriel. De vakjury prees het winnende lunchgerecht vanwege het gebruik van streekproducten, waaronder een Erpele mik (broodje) en een ribeye van het Livar varken. De balans tussen alle producten, de manier hoe het eruit zag in combinatie met de smaaksensatie, maakt haar broodje de absolute winnaar, aldus het juryrapport.

Wedstrijd
De vakwedstrijd Het Lekkerste Lunchgerecht is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals, werkzaam bij cateringbedrijven. De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen acht minuten, vijf identieke creaties te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van het gerecht.
 
Top drie
De volledige top 3 van het Lekkerste Broodje Catering:
1: Audrey Biermans – restaurant Dukdalf, Kerkdriel
2: Roland Biermans – Vitam Catering, Schijndel
3: Sven Bergström – Koken & Smullen, Amsterdam

Bron: Out.of.Home Shops

lekkerstelunchcatering.jpg